News

Vile Tunari – casă ta cu suficient de mult spațiu pentru întreaga familie

De Dinu Iuliana
Pornit martie 12, 2021

Vile Tunari

Vile Tunari, este acel loc unde simți că întreaga ta familie are loc, fiecare se bucură de momente împreună, dar are și suficient spațiu pentru ca fiecare să se poată retrage pentru odihnă sau momente de concentrare. Mai mult, chiar și animalele de companie își găsesc locul lor într-o astfel de vilă. Nu numai că vor avea o viață mult mai fericită, dar și tu vei vedea că viața ta se simplifică și te vei bucura și mai mult de prezența lor. Iată cum viitoarea voastră casă este locul ideal ce poate să găzduiască la nevoie, întreaga familie. Vile Tunari este în câteva cuvinte, locul perfect cu un spațiu generos la interior și exterior, bine compartimentat și poziționat în apropierea capitalei. Pentru azi ne-am oprit doar la câteva dintre avantajele acestor locuințe pentru tine și familia, iar când ești hotărât să te muți într-o astfel de casă, tot noi te vom ajuta să o găsești pe cea potrivită pentru tine.

Suficiente camere și băi pentru ca tu să nu îți faci griji dacă prietenii vor să rămână la tine peste noapte la tine

Chiar așa este, în casele din ansamblurile rezidențiale din Tunari nu îți mai faci griji dacă cumva la finalul unei petreceri reușite, te întreabă prietenii dacă pot rămâne la tine până dimineața. Ai suficiente camere (de cele mai multe ori, minim 4), dar și băi sau spații ce pot lua la nevoie diverse destinații. Mai mult, nu doar că ai suficiente camere, dar acestea sunt și foarte spațioase. Astfel că te vor scote din impas atunci când vei avea nevoie de o cameră pentru oaspeți sau când ai o vizită inopinată din partea socrilor.

Vile Tunari

Suficient spațiu pentru un eveniment privat la iarbă verde

Poate că într-o bună zi vei vrea ca în grădina ta să găzduiești un eveniment privat, iar acest lucru este chiar posibil deoarece grădina ta este suficient de spațioasă, să acomodeze câteva persoane, dar și o serie de decorațiuni de grădina care vor transforma evenimentul tău într-un moment de neuitat. Poți inclusiv să te gândești la câteva insule tip picnic, să pui din loc în loc câteva mese tip cocktail, iar copacii din grădină să fie decorați cu felinare colorate ce se aprind la lăsarea întunericului. Nu doar că toate acestea au loc în grădina ta, dar vei vedea că aranjatul și strânsul de după petrecere nu mai sunt chiar așa istovitoare, ci dimpotrivă.

Vile Tunari

Spații versatile pentru copilul din tine

Nu-i așa că uneori îți dorești să dai frâu liber copilului din tine? Ei bine, ce zici dacă ai avea o mansardă unde te poți retrage să faci din când în când acest lucru? E amuzant, e relaxant și îți va permite să a te reîncarci cu energie. Acest lucru este posibil în viitoarea ta casă fără să deranjezi restul familiei, care poate continua în voie să se bucure de activitatea pe care o desfășoară.

Un spațiu pentru gaming, un loc pentru hobby, suficient spațiu pentru pasiunile lui, pasiunile tale, hainele ei, hainele tale, jucăriile copiilor, accesoriile animalelor de companii, sporturile preferate și tot ceea ce îndrăznești să îți imaginezi. Nu-i așa că este minunat? Ce îți mai rămâne de făcut?

În cazul în care ești în căutarea viitoarei voastre case cu grădină și suficient spațiu pentru tot ceea ce aveți voi nevoie, te așteptăm să îți facem cunoștință cu una din cele mai frumoase și spațioase vile din Tunari. Te invităm să descoperi minunatele proprietăți disponibile pe https://click4home.ro/proprietati sau să ne suni la 0727 722 907 pentru oferte personalizate.