News

Vile Pipera – când alegi să trăiești viața la superlativ

De Dinu Iuliana
Publicat in Luxury
Pornit aprilie 07, 2021

Vile pipera

Vile Pipera, îți aduc pe lângă noua proprietate și un statut. Deja pe lângă finisajele de la branduri prestigioase, criteriul care face diferența la ansamblurilor de top din Pipera, îl reprezintă facilitățile tot mai sofisticate. Acestea pornesc de la spațiile verzi aerisite și merg până la servicii de concierge, potrivite unui standard de locuire select, aspirațional pentru tot mai mulți români. Cei care sunt în căutarea unei calități superioare a locuirii, se găsesc cu puține opțiuni care se califică pe segmentul top și luxury, fiind încă redusă raportată la nivelul pieței. Zona Pipera este principalul punct de dezvoltare rezidențială din capitală și din țară.

Facilități la superlativ pentru segmentul rezidențial premium

Printre primele facilități propuse oamenilor activi se numără centrele de fitness & spa. Astfel că cele mai importante ansambluri rezidențiale au incluse spații moderne de relaxare, deconectare și socializare. Stilul de viață sănătos este deja o rutină pentru cumpărătorii de locuințe din segmentului premium. În cele mai noi cartiere rezidențiale ce se adresează acestui segment, se află centre de fitness cu echipamente și dotări de ultimă generație, inclusiv personal trainer sau consultant personal în nutriție și diete personalizate.

Vile Pipera

Design, confort si finisaje în tendințe

Printre avantajele zonei Pipera se numără și faptul că locuințele sunt concepute pentru a oferi un standard înalt de calitate a vieții, acestea beneficiază de finisaje de la renumite mărci de lux, compartimentări eficiente și camere de înălțimi generoase, ce ajung până la 2,8 – 3 m, adaptate nevoilor segmentului premium. Tot la capitolul compartimentare sunt puse în valoare și spațiile de socializare prin terase spațioase cu vedere de la înălțime și ușor retrase față de etajul inferior pentru a păstra nota de intimitate.

Vile Pipera

Facilități de petrecere a timpului liber mai aproape de natură

Vile Pipera propune și alternative numeroase pentru petrecerea timpului: parcuri, zone verzi special amenajate cu o peisagistică inspirată din marile grădini regale sau spații de agrement dedicate celor mici. Pentru promenade sau o ieșire cu bicicleta, Pădurea Băneasa sau zonele verzi din împrejurimi sunt alternative preferate de cei care deja au ales o viață sănătoasă și o casă în această zonă.

Dacă ești în căutarea unei proprietăți premium, te invităm să descoperi proprietățile disponibile, pe https://ded5116.inmotionhosting.com/~click4home sau să ne suni la 0727 722 907 pentru oferte personalizate.