Vile Pipera, contextul în care viața de familie capătă un nou sens, caracterizat de siguranță, liniște și fericire. Perioada pe care o traversăm acum, a influențat deciziile noastre din multe puncte de vedere. În ceea ce privește locuința în care ne simțim cel mai bine, conform statisticilor, lucrurile se conturează într-o direcție firească, aceea în care familiile preferă din ce în ce mai mult să achiziționeze o casă, cu grădină și spațiu interior generos. Deși pentru noi motivațiile din spatele acestui trend sunt intuitive, în acest articol îți vom spune care sunt cele mai frecvente 3 motive pe care tinerele familii se bazează în această decizie.

Cu mai mult timp petrecut acasă cu telemunca sau școala online, este firesc să simțim nevoia unui spațiu aerisit

Sfârșitul de săptămână este, pentru cei mai mulți dintre noi, oportunitatea de a ne aerisi mintea, de a ne relaxa într-o plimbare în natură. Zilele săptămânii însă, se petrec mai mereu într-o rutină continuă, în care micul dejun, orele la birou, prânzul, cina și filmul de seară, se desfășoară preponderent în același cadru de acasă.

Cum poate schimba viața la casă această dinamică? Noile vile Pipera sunt proiectate astfel încât să-ți ofere toate spațiile necesare, atât în interior, cât și în exterior. Asta înseamnă că mesele delicioase vor fi savurate fie în bucătărie, fie în zona de dining, vei avea un birou separat de celelalte încăperi în care vei putea lucra în liniște, filmul de seară se va privi din livingul confortabil, iar pentru orele odihnitoare de somn, te așteaptă dormitorul matrimonial. Copiii au propria lor cameră, au spațiu suficient de joacă, iar atunci când vrei să respiri un aer mai curat, să te bucuri de natură chiar și atunci când nu ai timp de o plimbare, este suficient să pășești în propria ta grădină.


Vrem să păstrăm distanța față de mediile aglomerate, însă avem nevoie de acces rapid la școli, magazine, parcuri, birou, transport în comun etc.

Este de la sine înțeles că în cartierele rezidențiale formate din vile, spațiul este mai puțin populat, iar distanțarea ușor de menținut. Zonele de case sunt determinate de mai multă liniște și mai puține persoane. În plus, atunci când locuiești într-un ansamblu de Vile Pipera, comunitatea care se formează este una de calitate, și vei avea oportunitatea să împărtășești principii comune de conviețuire cu vecinii tăi.

Iar în ceea ce privește accesibilitatea, în nordul capitalei se află unele dintre cele mai renumite licee private, rețeaua de transport comun face ușor legătura cu centrul orașului, natura este la doar câteva minute distanță, la fel și principalele zone office din București.

Ne-ar plăcea mai multă liniște, mai multă intimitate

Inevitabil, atunci când locuiești la casă, vei avea parte de mai multă liniște. Locuind într-o vilă într-un ansamblu rezidențial, ai parte de intimitatea vieții de familie de care ai nevoie.

Ne-ar face plăcere să aflăm și care sunt prioritățile tale atunci când pornești în căutarea unei locuințe noi, astfel încât să venim în ajutorul tău cu cele mai bune propuneri. Ansamblurile de Vile Pipera descriu perfect viața de familie ideală, cu toate beneficiile incluse.

Dacă vrei să vizualizezi câteva proiecte imobiliare care ar putea fi pe placul tău, te invităm să le descoperi pe toate în portofoliul nostru, aici.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.