O nouă locuință înseamnă o nouă oportunitate pentru voi de a vă raporta la momentele de zi cu zi în mod diferit. Schimbarea va fi cu siguranță în bine, căci te vei orienta spre dorințele pe care le aveți ca familie. Suntem siguri că printre prioritățile pe care le ai este siguranța voastră. Este un sentiment confortant să știi că cei dragi se află într-un loc cât se poate de sigur, în special când tu nu ești mereu prin preajmă. Unele dintre cele mai cotate zone în acest sens sunt proprietățile din nordul capitalei,  precum Tunari, astfel că am realizat un top cu cele care se află în portofoliul nostru, pe care îl poți vedea aici.

Nobil Residence: când vrei să îți știi atât familia, cât și bunurile pe care le ai în siguranță, acest ansamblu îți oferă o foarte bună protecție din toate punctele de vedere. Situat în Tunari, acest loc beneficiază de un circuit închis, cu intrare doar pe la barieră și supraveghere video. Ușile utilizate în finisarea caselor sunt antiefracție, clasa 3 de siguranță, cu cadru metalic și lemn stratificat, pentru un plus de siguranță. Dacă îți dorești să descoperi mai multe detalii, le poți găsi aici.

Skylight Residence: un ansamblu unde tehnologia și siguranța se îmbină pentru a crea cele mai inedite case individuale. Din momentul în care ai pășit în acest complex, vei fi întâmpinat de o atmosferă caldă și liniștită, cu o comunitate prietenoasă de vecini și de un sentiment de siguranță. Întreaga zonă dispune de un circuit închis, un loc sigur pentru protecția familiei tale, dar și pentru cei mici, care cu siguranță se vor bucura de timpul petrecut afară. Accesul se face doar pe la bariera electrică, iar întreg ansamblul este împrejmuit de un gard.

Pentru confortul și siguranța de a lucra de acasă, acest locuințe sunt dotate cu întrerupătoare smart, ceea ce îți oferă un acces mai rapid la acest sistem și fibră optică, pentru o conexiune la internet foarte bună. Pentru a vedea mai multe fotografii din cadrul acestui ansamblu, te invităm în continuare aici.

Collection 10: în zona de nord a Bucureștiului te așteaptă un cartier rezidențial definit de o estetică modernă și elegantă, dar și de caracteristici care pun mare accent pe siguranța familiei tale. Aceste vile individuale păstrează toate beneficiile enumerate la celelalte exemple, de mai sus și oferă în plus alte avantaje. Toate casele sunt smart și sigure prin vopseaua lavabilă cu ioni de argin, care are efect antibacterian și anti-fungic. În plus, întrerupătoarele și prizele sunt tot antibacteriene, iar în casă există senzori de fum și gaze, conectați la telefon prin sistemul Smart Home. Mai multe detalii despre acest complex găsești aici.

Cu accent pe siguranță, aceste ansambluri sunt alegerea ideală pentru tine și familia ta.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.