News

Vile de vânzare Pipera – îi aduc pe micuții tăi, mai aproape de educația aleasă

De Dinu Iuliana
Publicat in Blog
Pornit iulie 02, 2021

Vile de vânzare Pipera

Vile de vânzare Pipera, sunt case situate în oraș, potrivite pentru viața dinamică a tinerelor familii active și cel mai adesea, cu unul, doi sau trei copii, dar și cu numeroase activități  profesionale, ce se desfășoară preponderent în nordul capitalei. De cele mai multe ori timpul este destul de limitat și trebuie foarte bine organizat. Dar, pun mare preț pe educație și mai ales, pe educația copiilor lor. Așadar, am început să analizăm pentru tine care este oferta educațională în zonă și de ce este alegerea potrivită pentru tine și familia ta. Iată care sunt concluziile noastre, ce sperăm să vă faciliteze decizia unei noi achiziții.

Varietate, paletă largă de opțiuni în ceea ce privește școlile și grădinițele din zonă

Zona de nord a capitalei este renumită pentru varietatea de școli și grădinițe pe care le oferă. Iată ce am găsit în zonă (desigur, fără a avea pretenția că avem o listă completă). La nivel de grădinițe printre cele mai populare sunt Grădiniţa Aricel, Grădinița Tinkerbell sau Grădinița Dreamland. În ceea ce privește școlile, avem Scoala Americană, Școala/ Liceul Francez Anna de Noailles, International Maarif Schools of Bucharest (Bd Pipera), Mark Twain International School, Happy Children Academy, Little London International Academy, Școala Germană Hermann Oberth, British School of Bucharest. De asemenea, și pentru activități extra există numeroase alternative, precum Logiscool Pipera sau cluburi sportive, de dans sau de înot. Așadar, ai de unde alege, iar dacă micuțul este deja la o școală în zonă, atunci alegerea este cu atât mai simplă.

Vile de vânzare Pipera

Cea mai mică distanță până la școala copilului tău

Știm că uneori trezitul de dimineață al micuțului este o provocare. De aceea, poate vei prefera ca distanța până la școală sau grădiniță să fie una rezonabilă. Dacă poți merge pe jos, și distanța de acasă până la școala, respectiv grădiniță este sub un kilometru, atunci veți profita să vă spuneți secrete, să vă faceți planuri pentru weekend sau chiar să planificați o nouă aventură, mai lungă sau mai îndepărtată. Dacă în schimb opțiunea este autoturism propriu, atunci este important să vă organizați deplasarea într-un mod cât mai eficient. Iar aici, cu siguranță aveți soluții optime, deoarece distanța este una foarte mică.

Vile de vânzare Pipera

Calitatea oamenilor cu care stă micuțul tău – profesori și colegi

Vile de vânzare Pipera îți simplifică viața și îți asigură liniștea din punct de vedere al oamenilor alături de care micuțul tău își petrece o mare parte din timp. Profesorii colaboratori ai acestor școli sunt atent aleși, cu o pregătire profesională deosebită, dar și cu excelente abilități de dezvoltare a competențelor și inteligenței emoționale a micuțului tău.

Și la capitolul colegi, putem spune că majoritatea elevilor provin din familii bune, la fel de atente ca și tine la educația copilului. Camarazii de joacă sunt prietenoși, sociabili și cu valori comune cu micuțul tău. Împreună se vor putea potența și crește armonios, sub ochii tăi. Astfel, micuțul tău de azi, este adultul de mâine capabil să gestioneze provocările vieții într-o manieră optimă pentru sănătatea lui. Ce altceva ți-ai mai putea dori?

Când ești în căutarea unei case în zona de nord a capitalei, începe cu un mic research al pieței. Pentru aceasta, te invităm să consulți proprietățile disponibile în portofoliul nostru, pe https://click4home.ro/proprietati/  sau să ne apelezi pentru a discuta împreună despre proiectul tău, la 0727 722 907.