Suntem fascinați la fiecare pas de evoluția continuă și rapidă a tehnologiei care în principal, are rolul de a ne simplifica viața. Fie că vorbim de videoconferințele care au puterea să reducă distanța dintre oameni și încurajează socializarea indiferent de context, fie că vorbim de mașini care acum, aproape se conduc singure sau de aparate care gătesc cina perfectă pentru noi, în momentul prezent putem spune că suntem norocoși să avem în jurul nostru diverse device-uri care ne simplifică munca de zi cu zi. Și totuși, nu mai este o noutate faptul că și casa noastră în sine, poate fi acum una smart, care să ne ofere și mai mult confort decât am avut până acum.

Știi acele gânduri care mereu îți străbăteau mintea când părăseai locuința? Oare am scos placa din priză? Oare am oprit aragazul? Oare am închis ușa de la intrare? Ei bine, în funcție de cât de inteligentă este casa sau viitoarea ta casă, poți trăi mai relaxat, căci toate aceste lucruri pot fi controlate de la distanță.

Ce înseamnă o casă smart?

În traducere directă, înseamnă mai multă siguranță, liniște, dar și un plus de confort pentru familia ta. O casă smart reprezintă acel viitor la care râvnim cu toții, un viitor cu mult mai puține griji și pericole.

Construcția casei în sine rămâne aceeași, compusă din materiale de calitate, într-un design modern, minimalist, clasic sau oricum îți dorești să fie. Dar, în plus, acestei case i se adaugă funcții smart, controlate cu ajutorul unui smartphone, care îți facilitează accesul la diferite accesorii din casă, de la distanță. De exemplu, prizele pot fi oprite în cazul în care te gândești că ai uitat ceva conectat, căldura poate fi pornită înainte de a ajunge acasă pentru a te bucura de temperatura optimă la sosire, ușa și geamurile pot fi activate pentru închidere dacă ai chiar și cea mai mică nesiguranță că ceva a rămas deschis și așa mai departe.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Funcțiile smart te pot ajuta chiar și să-ți pregătești cafeaua de dimineață înainte să te ridici din pat, însă totul depinde de nivelul la care îți dorești tu să duci aceste lucruri, și, bineînțeles, de bugetul disponibil pentru această investiție.

Case Smart Tunari

Am abordat acest subiect și ți l-am prezentat mai în detaliu tocmai pentru că acum, în portofoliul nostru se regăsesc și astfel de locuințe smart care promit să-ți asigure o viață liniștită și sigură, oferindu-ți ție și familie tot confortul la care visați.

Skylight Residence este unul dintre cele mai noi proiecte imobiliare cu vile individuale spațioase, cu circuit închis, și, bineînțeles, cu funcții smart. Casele din acest ansamblu se bucură de toate beneficiile unei case perfecte, iar în plus, este dotată cu prize inteligente și fibră optică de internet în fiecare încăpere, pentru o conexiune impecabilă. Așadar, dacă munca ta se desfășoară mai mult acasă, această vilă este alegerea ideală pentru tine și familia ta.


Dacă îți dorești o casă premium, într-un ansamblu inedit – tip boutique, cu finisaje de lux, într-un cartier situat într-una dintre cele mai bine cotate zone ale Bucureștiului lângă Stejarii Country Club, atunci te invităm să descoperi ansamblul Collection 10. Ca funcții smart, aici poți controla de la distanță temperatura, lumina, senzorii de inundație și fum, dar și accesul în interior. În plus, beneficiezi de o priză ready pentru încărcarea mașinii tale, căci știm că în viitorul apropiat, cu siguranță vei avea nevoie.


O casă smart reprezintă o investiție inteligentă pentru tine și familia ta, căci într-o astfel de locuință, liniștea, confortul și siguranța sunt o certitudine. Dacă ți-am stârnit interesul pentru cele două ansambluri imobiliare de mai sus, te invităm să le descoperi în totalitate aici. Dar, pentru mai multe detalii despre toate opțiunile potrivite ție, îți recomandăm să ne contactezi la 0727 722 907, iar împreună vom găsi casa visurilor tale!

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.