Îți spunem în permanență cât este de frumoasă viața la casă, să te bucuri de curtea proprie, de mai multă natură, de un aer mai curat, de mai mult spațiu și intimitate, însă ne-am decis acum să-ți transmitem exact sentimentele unui client Click4home, care și-a cumpărat în 2019 o vilă în cadrul Ansamblului Rezidențial LA, situat în Tunari. Suntem încântați de faptul că a acceptat provocarea noastră, aceea de a ne răspunde la câteva întrebări, și sperăm că experiența lui îți va fi de ajutor în viitoarele decizii imobiliare.

Probabil știi deja că Ansamblul Rezidențial LA a demarat un nou proiect, LA4, situat de această dată în Otopeni, o zonă extrem de bine dezvoltată și de accesibilă. Dacă vrei să știi printr-un filtru real de ce o casă în ansamblul LA poate fi potrivită pentru tine și familia ta, citește în continuare interviul nostru în colaborare cu Marius și Mihaela, clienți Click4home.

1. De cât timp locuiești în vila din LA și care au fost motivele/avantajele/beneficiile care au condus la achiziția acestei case?

”Ne-am mutat aici în vara anului 2019. A fost ca un refresh dat vieții noastre de familie, într-un moment în care lucrurile au evoluat și s-au petrecut o serie de schimbări. Copilul nostru s-a decis să urmeze studiile în străinătate, iar noi (eu și soția mea), ne doream o casă nouă, cu o curte mai mare, poziționată mai aproape de natură.”

În ceea ce privesc beneficiile mutării în această vilă, Marius ne spune că acestea sunt nenumărate și încearcă să ne rezume doar câteva. ”Ne bucurăm de beneficii atât pentru noi, în mod direct, cât și pentru prietenii noștri necuvântători, căci avem un cățel și o pisică în familie, care sunt extrem de entuziasmați de timpul petrecut în curte. Avem acum o casă adaptată noului nostru stil de viață, cu mai mult spațiu și mai mult timp petrecut afară. Soția mea se relaxează pe terasă, fie bucurându-se de soare, fie având grijă de  florile și copacii din grădină, iar eu, profit din plin de posibilitatea de a face zilnic sport în natură, aproape de casă.”

Deși unele persoane se simt descurajate de o casă situată înafara orașului, Mihaela ne mărturisește că pentru familia sa, zona aduce doar avantaje. ”Apreciem foarte mult poziționarea casei, suntem la 10-15 minute distanță de birou și de principalele activități de interes pentru noi, iar comunitatea de vecini este extrem de prietenoasă și de solidară.”

2. Care sunt, în opinia voastră, atuurile caselor din acest proiect? 

Pe lângă toate beneficiile și avantajele enumerate mai sus, Marius și Mihaela ne oferă și o perspectivă asupra detaliilor mai tehnice. Pentru ei, cele mai importante atuuri sunt ”proporția suprafață construită (120 mp) și suprafață verde (200 mp), calitatea materialelor, a finisajelor, dar și mâna de lucru de calitate, și nu în ultimul rând, experiența dezvoltatorului!.”

Îți aducem aminte că Marius și Mihaela locuiesc acum într-o vilă din LA Residence, iar de atunci și până la LA4, dezvoltatorul a adus o serie de îmbunătățiri caselor, ascultând părerile clienților și fiind atent la nevoile lor.


3. Care este locul preferat din casă? 

Pentru Marius, a fost o întrebare extrem de simplă, așa că răspunsul a venit imediat: ”grădina este pe primul lor, evident”. Aici am gândit inclusiv o terasă închisă în sticlă, amenajată cu numeroase plante, care ne permit să ne bucurăm de o grădină verde pe durata întregului an. Chiar și iarna este locul nostru preferat, datorită șemineului pe care l-am montat în urmă cu un an. Având la dispoziție 200 mp, tot în grădină am instalat și o căsuță de lemn, unde își găsesc locul potrivit bicicletele noastre și toate accesoriile pentru practicarea sporturilor preferate, dar și accesoriile necesare pentru grădină”.


4. Cum este comunitatea din care familia voastră face parte acum? Care este relația cu vecinii?

Unul dintre cele mai mari avantaje de a locui într-un complex rezidențial nou, este faptul că te bucuri de o comunitate de vecini frumoasă, unde relațiile de încredere se înfiripă firesc.

”Majoritatea vecinilor sunt corporatiști sau antreprenori, oameni de calitate, care împărtășesc un ritm de viață activ, asemănător cu al nostru. Fiind o comunitate mică, comunicarea între vecini este simplă, directă și eficientă”.

5. Cum este să locuiți în proximitatea orașului? Ați întâmpinat anumite provocări, și ce soluții ați găsit?

Așa cum am mai menționat noi,  distanța e relativă, așadar, o casă în Tunari poate veni cu mai multe avantaje pentru tine, decât cu un apartament în centrul Bucureștiului. Iar Mihaela confirmă exact acest lucru: „Practic nu prea simțim distanța față de oraș. Suntem atât de aproape de locurile în care ne petrecem majoritatea timpului, încât putem spune că ajungem chiar mai repede acum oriunde avem nevoie, iar timpul petrecut în trafic este mult mai redus decât atunci când locuiam în capitală, și când pierdeam cel puțin 30 de minute în mașină la fiecare drum spre birou sau la întoarcere spre casă.

De asemenea, zona este una în plină dezvoltare, iar centrele comerciale și facilitățile din zonă au ținut pasul cu nevoile oamenilor și s-au extins rapid. Avem în jurul nostru restaurante, centre comerciale, săli de sport, școli, grădinițe și tot ceea ce avem noi nevoie”.

6. Vă declarați mulțumiți de casa achiziționată? Ați recomanda prietenilor voștri să-și achiziționeze o casă în unul dintre ansamblurile LA?

„Foarte mulțumiți, și chiar le-am recomandat prietenilor. Unii deja și-au ales o casă în ansamblurile LA2 și LA3, iar alții sunt interesați de noul proiect LA4, situat în Otopeni”.

7. Dacă mai sunt și alte detalii pe care vreți să ni le împărtășiți

Înainte de a încheia acest interviu, Marius și Mihaela au mai evidențiat un beneficiu, care din punctul lor de vedere este foarte important, mai ales în cazul tinerelor familii, cu copii mici.

”Un alt element important este siguranța cartierului, fiind cu circuit închis, cu poartă accesată pe telecomandă, viața într-un cartier rezidențial precum LA este una  liniștită, dar mai ales sigură pentru întreaga familie”.

Acum că ai avut ocazia să descoperi o experiență reală, relatată de un client Click4home, mai rămâne doar să decizi dacă viața descrisă mai sus, este cea pe care ți-o dorești și tu pentru tine și familia ta. Ansamblul Rezidențial LA vine acum cu noul proiect din Otopeni, așa că este momentul oportun pentru un nou început fresh. Te invităm aici să descoperi toate detaliile despre LA4.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.