Anul care tocmai stă să treacă a fost unul foarte dinamic, cu provocări și schimbări rapide, cu necesitatea de a ne adapta unui nou stil de viață, dar și cu zâmbete și bucurii din lucrurile mărunte care ne înconjoară. Iar sărbătorile, ne găsesc la fel, într-un context aparte, un context în care ne convingem tot mai mult că acasă, de Crăciun, înseamnă să îi ai pe  cei dragi aproape, în suflet și gând.

Încă de mici copii, am fost obișnuiți cu fel și fel de tradiții și obiceiuri de sărbători, de la împachetat sarmale, la împodobit casa, colindat și multe altele. Chiar dacă anul acesta restricțiile limitează o parte din ele, tradițiile de Crăciun își schimbă doar forma, dar nu și esența. Așadar, dacă și pe tine sărbătorile te găsesc acasă, alături de familia restrânsă, iată câteva idei de activități pe care le puteți transforma în noile voastre tradiții de Crăciun.

Plimbări în natură, poate chiar la munte, respirând un aer mai curat

Natura ne-a fost mereu alături în acest an, căci indiferent de limitările impuse, pădurea, muntele, câmpiile și chiar și marea, ne-au primit cu drag și în siguranță atunci când am simțit nevoia de a schimba cadrul de acasă. Iarna, la munte, ne așteaptă peisaje de vis, îmbrăcate în zăpada albă care ne invită la joacă.


Puteți opta pentru o simplă drumeție, sau de ce nu, pentru o zi la schi sau săniuș. De la mic la mare, cu toții veți avea parte de o aventură pe cinste, conturată de zâmbete și bucuria momentelor petrecute împreună.

O seară de filme cu tematică de Crăciun

Singur acasă a devenit deja o tradiție de Crăciun în majoritatea caselor, însă pe lângă acesta, există numeroase alte filme cu această tematică ce pot fi vizionate împreună, în familie. O astfel de seară îi va bucura și pe cei mici, și pe adulți deopotrivă, iar totul se petrece în siguranța și confortul propriei voastre case.

Invitați aromele în casa voastră, prin descoperirea de noi rețete împreună

Masa de sărbători este îmbelșugată și cu siguranță delicioasă. Însă, cu toții ne dorim ca în următoarele zile de Crăciun, să descoperim gusturi noi, să experimentăm și alte preparate, care cine știe, poate vor deveni tradiție în familia voastră în anii ce urmează.

Atât casele din ansamblul Paradis Residence din Tunari, cât și vilele de colecție din Collection 10, vă oferă un spațiu generos ce cuprinde și o bucătărie de vis, un loc în care arta culinară pentru voi poate deveni mai mult decât o activitate obișnuită, o pasiune.

Jocuri interactive în familie

Jocurile interactive se pot integra de minune în programul activităților de familie de Crăciun, pentru că este atât un prilej de distracție, cât și o oportunitate excelentă de a petrece mai mult timp împreună, de a ne cunoaște mai bine și de a ne dezvolta creativitatea într-o manieră distractivă.

Așa cum vezi, Crăciunul rămâne în continuare o sărbătoare de suflet, indiferent de modul în care îl celebrăm. Dacă acum întâlnirile cu cei dragi sunt limitate, poate că este cel mai bun prilej de a ne redescoperi ca familie, de a ne cunoaște mai bine, de a petrece timp prețios împreună și de a ne dezvolta noi obiceiuri de suflet.

Echipa Click4home vă dorește un Crăciun de poveste, cu bucurie și zâmbete, cu daruri și momente unice alături de familie!

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.