Dacă visul vostru de a locui la casă cu grădină a devenit realitate, dorim în primul rând să vă felicităm. Vă dorim experiențe unice în compania naturii, să savurați fiecare clipă la intensitate maximă și să profitați de toate avantajele unei astfel de proprietăți. Dacă totuși încă nu ați făcut acest pas și sunteți în căutarea casei ideale, atunci vă invităm să vizionați aici portofoliul nostru, iar când găsiți locuința perfectă pentru voi, contacta-ți-ne pentru o vizionare.

O casă aduce extrem de multe beneficii unei familii, iar unul dintre cele mai importante, cel despre care vom discuta și în acest articol, este grădina. Un colț de natură chiar la voi acasă, un loc doar al vostru în care vă puteți retrage pentru clipele de recreere mult așteptate, un spațiu pe care îl puteți amenaja exact așa cum vă doriți. În acest sens, echipa Click4home vine în ajutorul vostru cu o serie de tips & tricks.

1. O grădină cu gazon, mai multă verdeață pentru minte și suflet – unele case beneficiază deja de gazon în curte la cumpărare, în timp ce altele își așteaptă proprietarii pentru a le amenaja după bunul plac. În viziunea noastră, gazonul este un element cheie: îți oferă un aer mai curat, mai fresh, copiii se pot juca în siguranță, fără riscuri de accidentare, se întreține relativ ușor, iar vizual, îți oferă o experiență de neînlocuit.

2. Un spațiu colorat și viu cu ajutorul plantelor de grădină – complementar gazonului, vă recomandăm plantele de exterior. Aici alegerile sunt diverse, în funcție de preferințele voastre. De la pomi fructiferi, la palmieri, arbori și arbuști decorativi, până la trandafiri și alte flori colorate, puteți integra absolut orice vă doriți.

3. O zonă de grătar sau relaxare – fiecare sfârșit de săptămână are un mood diferit, așa că, vă sfătuim să creați un spațiu versatil în grădină care să găzduiască atât seri de grătare în compania prietenilor, cât și momente petrecute în intimitatea familiei, alături de un pahar de vin și muzică în surdină. Vă recomandăm un mobilier de grădină compus din canapele și fotolii relaxante, astfel încât să aveți parte de tot confortul dorit.

4. Mini spa la tine acasă – mai ales în această perioadă în care călătoriile nu sunt tocmai încurajate, tot mai multe familii optează pentru crearea unui mini spa, chiar în propria curte. Puteți integra un jacuzzi pentru un spațiu optimizat, sau o piscină, dacă dimensiunea grădinii vă permite.

Aici sunt doar câteva idei și sfaturi despre cum puteți profita la maximum de grădina voastră. Limitele se impun doar de către dorințele și bugetul vostru, căci posibilitățile sunt nenumărate.

În cazul în care timpul nu vă permite să proiectați și să vă ocupați voi personal de amenajarea grădinii, echipa Click4home vă poate recomanda un designer care să realizeze grădina perfectă pentru voi. Te invităm aici să vezi lista completă de servicii pe care vi le punem la dispoziție, astfel încât mutarea voastră în noua casă să fie cât mai ușoară și mai rapidă.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.