News

Stilul industrial în amenajarea bucătăriei tale

De Dinu Iuliana
Pornit septembrie 03, 2021

Stilul industrial în amenajarea locuinței a fost și va rămâne o particularitate a perioadei din care facem parte, iar dacă sunteți fani ai acestui trend, bucătăria este locul în care puteți încerca abordarea acestuia.

Pentru o rețetă de succes în abordarea stilului industrial vă recomandăm să începeți de la texturi cu aspect nefinisat cum ar fi cărămida aparentă sau aspectul de beton, asezonate cu lemn vechi, nefinisat, în special la blaturi sau uși.

Fiind un stil inspirat din fabricile vechi, fierul și tabla extrudată joacă un rol important în accesorizarea bucătăriei.

Iluminatul se caracterizează prin lustre impunătoare cu becuri vintage cu filament care încălzesc puțin atmosfera.

Dacă lemnul, fierul și betonul ar părea prea reci, inserțiile de culoare peste tonurile neutre sunt cea mai bună alegere. Acestea pot fi decorațiuni, accesorii sau stofe.

Atunci când luați decizia de a implementa stilul industrial în bucătăria dumneavoastră este important să rețineți că acest stil a luat naștere tocmai pentru a îndemna la refolosirea materialelor din clădiri vechi sau abandonate pentru a reduce risipa ajutând astfel planeta.

Atunci când ești în căutarea viitoarei tale vile, te invităm să descoperi pe Click4home proprietățile disponibile sau să ne suni la 0727 722 907 pentru o discuție caldă cu un consultant imobiliar dedicat.