Apartamente Tunari

Contactează un consultant Click4home

Impreuna redefinim “casa ta” : iti oferim suport in alegerea proprietatii potrivite cu tururi virtuale 360, randari cu elemente de design interior, dar si acces rapid la servicii complementare de care poti avea nevoie pentru casa ta (broker de credite, notar, logistica si mutare, amenajari interioare, dar si specialisti in gradinarit, instalatii electrice sau servicii de curatenie).

Apartamente Tunari

De ce să alegi un apartament în Tunari?

Tunari, Ilfov reprezintă în prezent una dintre cele mai dezvoltate zone din aproprierea Bucureștiului din punct de vedere imobiliar. Disponibilitatea locuințelor moderne îmbinată cu aerul curat și multitudinea de spații verzi, transformă această zona într-una ideală pentru familiile moderne. Te invităm să vezi oferta noastră cu apartamente Tunari, mai sus.

Ansambluri Rezidențiale cu apartamente Tunari

În oferta Click4home vei găsi unele dintre cele mai bune propuneri de apartamente de vânzare Tunari, situate în incinta ansamblului imobiliar Darwin. Sunt disponibile apartamente cu 2 și 3 camere, ideale pentru investiții, dar poți găsi aici toate detaliile și beneficiile acestui complex rezidențial.

Vecinătățile zonei de apartamente Tunari

Localitatea Tunari, Ilfov, se află la doar 8 km de București, cu acces rapid spre și dinspre oraș, atât cu mașina personală cât și cu mijloace de transport în comun. Se învecinează la sud cu Pipera și cartierul Voluntari, la vest cu Otopeni, la nord cu Aeroportul Otopeni și comuna Balotești, iar la est, cu localitatea Ștefănești.

Accesibilitatea zonei de apartamente Tunari față de nevoile familiei tale

Te afli în inima naturii, respirând un aer mult mai curat ca cel din oraș, dar, totodată, zona de apartamente Tunari este bine racordată la nevoile familiei tale. În apropriere se găsesc Aeroportul Otopeni, școli private prestigioase, centrul comercial Băneasa Shopping City, Pădurea Băneasa, centrul Spa Therme, dar și zona business din nordul capitalei.

Avantajele unui apartament în Tunari

Pe lângă faptul că te eliberezi de agitația orașului și beneficiezi de un aer mult mai curat și foarte multe spații verzi, iată și alte beneficii pentru apartamentele Tunari:

  • Construcții noi cu structuri și design moderne
  • Ansambluri rezidențiale securizate, siguranță sporită
  • Finisaje și instalații noi, de ultimă generație
  • Comunități tinere, formate din familii moderne
  • Ieșire rapidă către Aeroportul Otopeni
  • Acces rapid din și spre capitală
  • Proximitatea educațională prin școli de renume
  • Zonă de investiții cu potențial ridicat de dezvoltare

Perspectivele investițiilor în apartamente Tunari

Localitatea Tunari, Ilfov se află în continuă dezvoltare imobiliară, fapt ce indică un randament investițional ridicat. Prețurile sunt într-un trend ascendent, așa că, un apartament în Tunari este ideal și pentru viitorul familiei tale, dar și pentru o investiție pe termen lung.