Apartamente noi Pipera

Contactează un consultant Click4home

Impreuna redefinim “casa ta” : iti oferim suport in alegerea proprietatii potrivite cu tururi virtuale 360, randari cu elemente de design interior, dar si acces rapid la servicii complementare de care poti avea nevoie pentru casa ta (broker de credite, notar, logistica si mutare, amenajari interioare, dar si specialisti in gradinarit, instalatii electrice sau servicii de curatenie).

Apartament 3 camere_Residence5

Dormitoare
2
Băi
1
Suprafață
88.5
Finalizat

205,000€

Apartament 3 camere_Residence5

Dormitoare
2
Băi
1
Suprafață
112
Finalizat

247,500€

Penthouse

Dormitoare
4
Băi
3
Suprafață
300
Finalizat

399,000€

Apartament 4 camere_Residence5

Dormitoare
3
Băi
2
Suprafață
153
Finalizat

254,500€

Apartament 3 camere_Residence5

Dormitoare
2
Băi
2
Suprafață
126
Finalizat

182,000€

Apartament 3 camere_Residence5

Dormitoare
2
Băi
1
Suprafață
116
Finalizat

163,000€

Apartamente noi Pipera

De ce să alegi un apartament nou în Pipera?

Cartierul Pipera se află în zona de nord a capitalei, cunoscută ca fiind zona premium a Bucureștiului sau centrul de business. Cele mai multe apartamente noi din Pipera sunt poziționate în ansambluri rezidențiale recent construite, fapt ce îți oferă confortul unui început fresh alături de familia ta: instalații și finisaje noi, design interior la alegerea voastră, aspectul exterior plăcut, uniform cu restul blocurilor din complex și multe altele.

Complexuri rezidențiale cu apartamente noi Pipera

Activitatea imobiliară este în plină dezvoltare, așadar, în prezent există și se construiesc în continuare numeroase apartamente noi în Pipera. În portofoliul Click4home este disponibil acum complexul Residence5, un ansamblu imobiliar cu apartamente de vânzare Pipera, cu 2, 3 sau 4 camere și penthouse. Acestea sunt unele din apartamentele noi Pipera ce îți asigură finisaje moderne, de lux, spații de joacă pentru copii în incinta complexului și accesibilitate rapidă față de oraș.

Vecinătățile zonei de apartamente noi Pipera

Acest cartier se află în zona cu cea mai mare suprafață împădurită datorită Pădurii Băneasa, și cea mai mică densitate a populației. Pipera se învecinează la nord cu Șoseaua de Centură și comuna Tunari, la est cu Voluntari, la vest regăsim cartierele Băneasa și Aviației, iar la sud, ne bucurăm de Lacul Tei. Cartierul Pipera se află la 8 km de Piața Unirii, și are acces facil către ambele aeroporturi, Băneasa și Otopeni.

Accesibilitatea zonei de apartamente noi Pipera față de nevoile familiei tale

Zona de apartamente noi Pipera reprezintă o alegere ideală pentru tine, dar și pentru familia ta. În imediata vecinătate sunt multe școli private presigioase (British School, Școala Americană, Liceul Francez etc.), în timp ce te situezi și în proximitatea principalei zone business din capitală, a centrului comercial Băneasa Shopping City dar și în aproprierea multor spații verzi ideale pentru timpul liber.

Avantajele unui apartament nou în Pipera

  • Acces rapid către principala zonă business a capitalei
  • Zonă cu randament investițional crescut
  • Proximitatea școlilor private de renume
  • Ieșire rapidă către aeroporturile Băneasa și Otopeni
  • Suprafață extinsă de spații verzi ce oferă un aer respirabil mai curat
  • Drumuri asfaltate, acces la zone comerciale și magazine
  • Finisaje și instalații noi, moderne
  • Siguranța amplasării într-un complex rezidențial nou, securizat

Perspectivele unei investiții într-o zonă de apartamente noi Pipera

Dinamica dezvoltării imobiliare este accelerată în special în acest cartier, ceea ce înseamnă că în continuare sunt disponibile numeroase apartamente de vânzare Pipera. Achiziționarea unui apartament în această zonă reprezintă o investiție de viitor pentru familia ta, dar poți alege și să închiriezi cu succes, fiind o zonă foarte bine cotată.