Penthouse de vânzare Pipera - o zonă care se află într-o continuă dezvoltare și care îți oferă garanția unei locuințe pe care să o îndrăgești. Poziționarea, care se află în nord-estul capitalei, îți permite un acces rapid și simplu spre principalele puncte de interes. În plus, aceste tipuri de proprietăți se află în ansambluri rezidențiale, ceea ce te avantajează din mai multe puncte de vedere. În continuare, vom povesti puțin despre acestea.

Amplasare în ansambluri

Aceste tipuri de proprietăți, penthouse de vânzare Pipera, sunt amplasate în ansambluri care se bucură de o arhitectură modernă și complementară, cu finisaje premium, la cea mai înaltă calitate. Aceste locuințe au fost conturate ținând cont de toate nevoile pe care le-ar putea avea o familie. Zi de zi, vei păși într-o comunitate tânără și prietenoasă, care se ghidează după aceleași valori.

Penthouse de vânzare Pipera - investiție în confort

Spațiu generos

Fiind și o continuitatea a apartamentului, cu încă un etaj, spațiul este mult mai aerisit și luminos. Fiecare membru al familiei își va găsi locul, iar împreună puteți profita de spațiile unde puteți să vă regăsiți cu mic, cu mare, precum living și bucătărie, unde puteți petrecere momentele care se împart. Pe lângă spațiul generos, vă veți bucura și de un design deosebit, care se adaptează oricărui stil de mobilare.

Penthouse de vânzare Pipera - Spațiu generos

Terase spațioase

În plus față de facilitățile din interior, acest penthouse de vânzare Pipera dispune de o terasă care îți permite să îți amenajezi cea mai relaxantă zonă. Fie că vrei să te înconjori de o mulțime de plante, fie că vrei să îți montezi un grill, ai suficient spațiu să te bucuri de lucrurile care îți fac pe plac. După o zi lungă la birou, aici îți vei găsi cel mai reconfortant refugiu.

Zone împădurite și parcuri

Dacă vă propuneți să petreceți timpul și afară, atunci trebuie să știți că această zonă dispune de o mulțime de spații verzi și zone împădurite. Puteți profita de plimbări lungi, în aer curat și fără agitație, iar copiii vor fi cu siguranță încântați de parcurile de joacă.

Accesibilitatea zonei

Un penthouse de vânzare în Pipera este o investiție care te avantajează și din punct de vedere al timpului. Ești în apropierea centrului comercial Băneasa Shopping City pentru orice fel de cumpărături, accesul spre zona de birouri a capitalei se face rapid și ușor, iar școlile de renume din zona le vor asigura copiilor o educație prestigioasă.

În drumul găsirii locuinței perfecte, echipa Click4home îți este alături la fiecare pas. Dacă ți-am stârnit curiozitatea în legătură cu un penthouse de vânzare Pipera, atunci te invităm să vizualizezi proprietățile disponibile aici.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.