Anul 2021 a venit pentru fiecare dintre noi cu noi oportunități, provocări și obiective. Acest început plin de energie ne oferă prilejul să ne concetrăm atenția pe lucrurile care chiar sunt importante pentru noi, și care știm că ne vor aduce starea de bine. Ultima perioadă ne-a prins mai mult prin jurul casei, iar în acest mod, am reușit să găsim noi metode prin care să profităm cât mai mult de spațiul disponibil.

Azi ne-am gândit să îți detaliem câteva idei inedite prin care poți transforma mansarda, sau un pod mansardabil, într-un loc în care îți va face plăcere să petreci timpul.

Sală de cinema - Printre activitățile de care se poate bucura întreaga familie este vizionarea unui film. Dacă ești și foarte pasionat în această direcție și îți petreci o bună parte din timpul liber vizionând filme, atunci o sală de cinema va ocupa spațiul din mansardă cu succes. Poți alege un proiector, câteva fotolii confortabile, un aparat de făcut popcorn, un minibar, iar mai apoi să alegi filmul preferat.

Sală de fitness - Dacă printre obiectivele tale de anul acesta se numără un stil de viață mai sănătos și activ, atunci ai nevoie de doar câteva aparate care să te pună în mișcare. Știm cât este de important timpul pentru tine, de aceea aceată soluție este ideală pentru tine. Practic, vei avea propria ta sală de fitness, chiar la tine acasă.

Dressing - Atunci când ai o familie numeroasă, câteodată vei simți că spațiul nu e suficient de mare pentru toate lucrurile. Mansarda sau podul mansardabil se poate transforma cu ușurință într-un dressing, unde vei avea loc să așezi toate lucrurile. În acest fel, vei avea o cameră special dedicată pentru toate articolele vestimentare, în loc să aglomerezi dormitorul cu un dulap.

Birou - Munca de la domiciliu poate deveni cu adevărat o plăcere atunci când ai un spațiu special dedicat acestei activități. Rezolvarea task-urilor sau call-urile de la masa din living, unde se servește și cina, nu este o soluție pe termen lung. În schimb, dacă tot dispui de un spațiu nefolosit, noi îți recomandăm să îl transformi într-o zonă de birou, iar în acest fel, vei reuși să echilibrezi mai bine viața personală cu cea profesională.

Cameră de relaxare - Cu toții avem din când în când nevoie să ne luăm câte o scurtă pauză, pentru a medita, citi, sau pur și simplu pentru a ne pune gândurile în ordine. O cameră de relaxare poate sintetiza toate activitățile care îți limpezesc mintea. Poți adăuga o bibliotecă, un scaun cu funcție de masaj, un acvariu cu pești despre care se știe că e o terapie ce te liniștește, un sistem audio, sau orice alte lucruri care știi că îți vor aduce o performanță dorită.

Poate atunci când te reorientezi spre o casă nouă, nu acorzi atât de multă atenție tuturor spațiilor, însă e important să știi cum poți beneficia la maxim de fiecare spațiu. Majoritatea caselor care fac parte din portofoliul Click4Home, au incluse o mansardă sau un pod masardabil, unde poți aplica una sau mai multe idei prezentate mai sus. Te invităm în continuare aici, pentru a  descoperi unul dintre ansamblurile de case premium din Pipera, Collection 10, care îți va oferi o nouă perspectivă a timpului petrecut acasă.

Sperăm că am reușit să te inspirăm cu câteva idei, pe care le vei și putea pune în aplicare într-un proiect viitor.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.