Acasă, locul în care sufletul se umple de energie și zâmbetul rămâne constant pe chipurile noastre. Un loc în care se creează cele mai frumoase amintiri în familie, în special acum, în noul context în care suntem nevoiți să petrecem mai mult timp acasă. Dar... parcă începe să ne placă tot mai mult, nu-i așa?

Când descoperi toate sentimentele și momentele de bine pe care ți le oferă familia, acasă, îți vine greu să te mai desparți de acest stil de viață. Ești alături de cei dragi în fiecare moment important, împărtășiți cele mai gustoase mese și vă bucurați de numeroase activități reinventate. Printre aceste lucruri intervine bineînțeles și munca, însă, dacă locuiești în casa potrivită, întreg programul se îmbină armonios.

Case smart în apropierea Bucureștiului – Skylight Residence

Zona Tunari este recunoscută prin dezvoltarea ei imobiliară din ultima perioadă. Te întâmpină cu proiecte de calitate bine structurate, optimizate pe nevoile familiilor moderne. Multe dintre aceste familii deja locuiesc aici și se bucură de toate avantajele acestei zone, iar acum,  a venit momentul oportun să li te alături.

Skylight Residence este un nou proiect unde sufletul și tehnologia construiesc împreună casa potrivită pentru familia ta. Cu detalii specifice locuințelor inteligente, precum întrerupătoare smart sau fibră optică pentru internet în toate spațiile casei, viața ta nu a fost niciodată mai ușoară. Gândește-te doar cât de fluid îți vei rezolva toate task-urile de la job având o conexiune impecabilă la internet, și, mai ales, având un spațiu pe care îl poți transforma într-un birou astfel încât să nu mai lucrezi în living, bucătărie sau dormitor.

Soluțiile sunt simple, și le găsești în noua ta vilă individuală din Skylight Residence. Fiecare proprietate beneficiază de un teren de peste 300 mp și o casă de aproximativ 180 mp, cu pod mansardabil pe care îl poți compartimenta exact așa cum îți dorești. Dar, pentru a-ți oferi o viziune cât mai clară asupra noului ansamblu, o luăm pas cu pas.

Din primele clipe petrecute în incinta ansamblului vei observa că tehnologia se îmbină extrem de bine cu natura. Două elemente contrastante, dar care aici, creează o armonie de care se bucură întreaga ta familie. Spațiile din interiorul complexului abundă în plante și copăcei care aduc mai aproape visul conexiunii cu natura, chiar la tine acasă.

Design-ul complexului este armonios, îmbinând elemente modern-futuriste într-o imagine de ansamblu minimalistă, extrem de curată. Accesul în interior este restricționat de o poartă electrică acționată prin telecomandă, adică, îți oferă ție o siguranță sporită să îi știi pe toți membrii familiei bine.

Casa are în componență structură formată din parter, etaj și pod mansardabil. Parterul te întâmpină cu un living luminos și spațios, perfect pentru momentele petrecute alături de întreaga familie, bucurându-vă de tot confortul de care aveți nevoie. Apoi, în zona de dining, sunt organizate cele mai delicioase cine alături de prieteni și familie, sau de ce nu, în intimitatea partenerului tău. În plus, bucătăria este separată, așa încât experimentele culinare să rămână un element surpriză până la dezvăluirea lor. Direct din living pășim mai departe spre locul care este probabil cel mai aproape de sufletul nostru, grădina proprie. Aici găsești momente de relaxare sau distracție, găsești spațiul ideal pentru muncă sau pur și simplu conectarea la natură.Ne îndreptăm spre casa scărilor și ajungem la etaj, locul dedicat spațiilor personale. Aici, fiecare membru al familiei se bucură de dormitorul propriu. Tu și persoana iubită aveți dormitorul matrimonial dotat cu baie proprie, iar copiii, se bucură fiecare de camerele lor, amenajate conform vârstei și pasiunilor lor. Dormitoarele vă vor asigura un somn odihnitor, dar și intimitatea necesară atunci când aveți nevoie.


Vizita noastră nu se încheie aici, căci urcând în continuare pe scări, ajungem la podul mansardabil. Aici, poți extinde locurile de dormit cu 1-2 camere separate, sau poți alege să amenajezi un spațiu de recreere cu destinația dorită de întreaga familie – o sală de cinema, o cameră de jocuri, o mini-sală de sport sau chiar un atelier pentru activitățile preferate. Cât despre lumina naturală, te vei bucura de ea din plin chiar și aici, prin cele 2 ferestre velux integrate în acoperiș.

Așa cum vezi, viața este simplă și frumoasă când faci alegerile potrivite. Această vilă este ideală pentru familii active cu 2-3 copii și animale de companie, dar și pentru cuplurile tinere care își doresc acum întemeierea unei familii în liniște, confort și siguranță. Te așteptăm aici  cu și mai multe detalii și fotografii.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.