Viața în București e dinamică și liniștită deopotrivă, este plină de activități și de oportunități de recreere. Este orașul care îți oferă toate premizele pentru a te dezvolta și pentru a te așeza la casa ta, alături de familie și toți cei dragi. Astfel, dacă îți place să privești totul de la înălțime, atât la figurat cât și la propriu, locuința potrivită pentru tine este un apartament tip Penthouse în Pipera.

De ce Residence 5?

Acest ansamblu întrunește toate criteriile pe care o locuință perfectă trebuie să le îndeplinească. În primul rând, ca localizare, Residence 5 este situat în cartierul Pipera, adică în nordul capitalei, aproape de cel mai mare centru business din București. E plăcut să știi că ajungi rapid la birou, iar când te întorci acasă, ansamblul îți pune la dispoziție peste 5000 de mp de spații verzi, unde să petreci timp prețios în aer liber alături de copiii tăi.

În ceea ce îi privește pe cei mici, locuind în această zonă le vei putea oferi o educație la cel mai înalt nivel, căci în proximitate se află numeroase grădinițe și școli private de renume, situate poate, chiar în drumul tău spre birou. Dacă totuși își doresc independența drumului către și dinspre școală, pot alege cu ușurință transportul în comun, accesibil în Pipera.

Complexul Residence 5 întrunește și toate cerințele siguranței, fiind monitorizat prin camere de supraveghere, iar accesul în complex este limitat de o bariera electrică. În plus, te bucuri de confortul unei construcții noi, care urmează un design modern și practic, cu blocuri de 4 etaje.

De ce un apartament tip Penthouse?

Pentru că viața într-un apartament nu înseamnă mereu spațiu limitat. Un penthouse din Residence 5 are suprafața de până la 300 mp, fiind compus din 4 camere și 3 băi, cu un design interior elegant, modern și călduros. De asemenea, fiind situat la ultimul etaj din imobil, te vei bucura de o priveliște de invidiat, dar și de o intimitate sporită.

Arhitectura imobilelor din acest ansamblu este special gândită astfel încât să invite cât mai multă lumină naturală în casă, prin ferestre mari, ce pornesc din podea și se întind pe toată înălțimea peretelui de 2,75 m. Astfel, apartamentele sunt aerisite și iluzia spațiului interior este intensificată la maximum.

Mai mult, te bucuri de o terasă deasupra orașului, pe care o poți amenaja astfel încât să găzduiască momentele la cafea de dimineață, dar și clipele de la final de zi, în compania prietenilor și a unui pahar de vin.

Dacă îți dorești o locuință  în care să te simți răsfățat zi de zi, un apartament tip penthouse în Pipera este alegerea potrivită pentru tine. Deja îți poți imagina diminețile cu aromă de cafea de specialitate savurate în livingul spațios și serile petrecute cu prietenii, având privilegiul unui apus de soare deasupra orașului, asezonat cu rețete delicioase gătite în bucătăria voastră modernă.

Pentru mai multe detalii despre această proprietate te așteptăm aici, iar dacă îți dorești o vizionare, este suficient să ne contactezi la 0727 722 907 pentru a o programa.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.