În viața fiecăruia dintre noi, într-un moment sau altul, apare o schimbare, o trecere de la viața de cuplu, viața în doi, așa cum o știm, la viața de familie, în trei, patru, sau mai mulți, alături de copii, și poate, alături de unul sau mai multe animăluțe de companie. Într-un astfel de moment, multe lucruri se schimbă. Intervine nevoia de mai mult spațiu, nevoia de liniște, de aer curat, de spații verzi, poate chiar o curte sau o grădină proprie în care să vă puteți relaxa atunci când stresul cotidian vă ajunge din urmă. Pentru voi, cei care vă regăsiți în descrierea de mai sus, dar nu numai, vă prezentăm ansamblul LA Residence, cel ce promite familiei voastre armonia unei case bine făcute.

La doar 8 km distanță de București, aici, în LA Residence, clipele de recreere capătă un nou sens. Viața voastră găsește echilibrul mult căutat, căci sunteți suficient de aproape de oraș astfel încât să resimțiți vibe-ul dinamic, dar bine ancorați în natură, astfel încât să vă bucurați de liniștea care înconjoară acest ansamblu. Infrastructura este bine optimizată, așa că traficul nu va reprezenta o problemă atunci când mergeți la birou, mai ales dacă job-ul vostru este situat în zona de nord a orașului, unde se află și cele mai mari centre business ale capitalei.

Iar acum, să pătrundem în detalii, căci casele tip duplex din LA Residence au numeroase beneficii de oferit familiilor. Fiecare proprietate se bucură de 250 de mp, într-un ansamblu imobiliar ce te întâmpină cu o priveliște încântătoare și cu un design arhitectural unitar. Cu o amprentă la sol de 75 mp, în interiorul casei, te bucuri de mult spațiu, cu o compartimentare eficientă, modernă, foarte bine optimizată, gândită special pentru armonia familiei.

Parterul se remarcă printr-un living deschis și confortabil, cu o zonă de luat masa, locul în care puteți împărtăși cele mai savuroase cine și momente inedite alături de cei dragi. De aici, din living, se deschide ușa direct către oaza voastră de relaxare, grădina, o zonă pe care o puteți valorifica după bunul vostru plac; fie cu un grătar pentru zilele de weekend petrecute alături de prieteni, fie cu numeroase flori care să vă ofere o mireasmă proaspătă în fiecare dimineață, aici, alegerile sunt infinite. Apoi, pășim spre cel mai aromat loc al casei, bucătăria. Aceasta este închisă, însă la cerere, ea se poate deschide, având continuitate cu livingul. La parter se află și o cameră tehnică, un grup sanitar, un hol de acces și casa scării.

Mai ții minte când erai mic și îți doreai cu nerăbdare să ai propria ta cameră? Uneori era posibil, alteori nu. Dar acum, cei mici ai tăi, se bucură din start de acest avantaj, căci la etajul casei vă așteaptă 3 dormitoare pregătite să vă ofere un somn odihnitor. Etajul mai dispune, bineînțeles, de băi spațioase, un hol, dar și o terasă.

Și nu e doar atât. Pentru unii, acum urmează punctul culminant, sau altfel spus, podul mansardabil. Atunci când vă doriți un spațiu optimizat pentru diferite jocuri de societate, sau o zonă intimă de lectură, sau poate chiar o mică sală de sport acasă, podul mansardabil vă oferă acest extra spațiu în plus de care puteți profita exact așa cum doriți.

Trebuie să menționăm și siguranța, căci pentru o familie este un criteriu important. Accesul în ansamblu se face printr-o poartă automatizată cu telecomandă. Așadar, atât cei mici, cât și bunurile voastre sunt în deplină siguranță. Mai mult, fiecare casă dispune de două locuri de parcare, iar la intrarea pe stradă este prevăzut un post cu paznic.

Dacă te regăsești în povestea LA Residence, atunci te invităm la o vizionare împreună cu noi. Casele sunt finalizate, predabile la cheie, astfel încât visul vostru de a locui la o casă cu grădină să devină realitate în cel mai scurt timp posibil. Locuințele sunt racordate la toate utilitățile necesare, așa că bine ai venit acasă!

Ne poți scrie aici, sau ne poți contacta telefonic la 0727 722 907.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.