Casa reprezintă centrul vieții de familie, un loc în care se creează cele mai frumoase amintiri și care te face să te simți fericit și împlinit. Astfel, o casă nu înseamnă doar un spațiu fizic, ci un sentiment care aduce confort în viața de zi cu zi. Alegerea acesteia nu este un proces ușor, însă atunci când ai criteriile după care să te ghidezi, suntem siguri că vei ajunge într-un timp relativ scurt acasă. Dacă îți dorești o nouă locuință pentru familia ta, un loc în care să aveți parte de un nou început, te încurajăm să descoperi mai multe despre LA Residence 3.

Zonă retrasă și liniștită 

Acest ansamblu rezidențial îți oferă perspectiva unei proprietăți în afara orașului, unde familia ta va fi ferită de zgomote și agitație. Aici, viața profesională și cea personală își găsește echilibrul. Situat în Tunari, localitatea are deschidere spre zona de business a capitalei, dar te poziționează și în apropierea centrului comercial Băneasa Shopping Center, școli de renume, spa Therme și multe alte facilități care asigură un trai cât se poate de confortabil.

Case spațioase

Cele 12 case de același tip, placate cu lemn și piatră naturală asigură suficient spațiu pentru întreaga familie, astfel încât aceasta să se bucure din plin de această mutare. La parter, vă întâmpină un living spațios, unde se vor contura clipele pe care alegeți să le petreceți împreună, la un film, o seară de socializare în familie, sau pentru diverse activități. Pentru momentele savuroase, bucătăria va deveni spațiul preferat în care puteți pune în practică cele mai delicioase rețete, iar mai apoi, să vă bucurați de preparate în zona de dinning. Tot aici, una dintre uși se deschide spre o adevărată oază de relaxare, direct în curtea și grădina casei.

La etaj, fiecare își găsește spațiul personal, necesar pentru a profita de tot confortul. Dormitorul matrimonial, dotat și cu baie proprie, va descrie pentru voi doi cele mai relaxante și odihnitoare momente. Copiii, se vor bucura de spațiul lor în dormitoarele decorate și amenajate după bunul plac.

Dacă în viitor te gândești să mărești suprafața, aceasta casă permite acest lucru. Podul este mansardabil, iar dacă îți dorești o cameră în plus, o vei putea avea în această zonă, indiferent de scop.

Circuit închis

Aici nu profiți doar de o casă clădită pe principiul calității și al durabilității, ci și de o zonă aflată în deplină siguranță. La intrare, accesul autoturismelor și a persoanelor este verificat de un paznic. Încă de la primii pași în acest ansamblu vei avea parte de o arhitectură modernă și zone curate, cu spații verzi, care vă îmbie spre cât mai multe momente armonioase. Aici, copiii pot avea afară o viață activă și se pot juca în siguranță cu ceilalți copii, căci aceste complexe sunt construite astfel încât să vă încurajeze să vă împrieteniți cu oamenii din jurul vostru.

LA 3 Residence te invită la un nou stil de viață, în care să profiți de toate facilitățile de care dispune acest ansamblu. Dacă îți dorești să oferi familiei tale tot confortul și siguranța, atunci noi îți recomandăm să descoperi și mai multe detalii despre această oportunitate aici.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.