Poate urmează să-ți achiziționezi o casă, dar fiind o fire visătoare, te gândești deja la cum va arăta interiorul acesteia, ce stil să alegi în amenajare. Poate ți-ai achiziționat casa recent, iar acum urmează exact acest proces, al decorării. Sau poate, pur și simplu ți s-a făcut poftă de o schimbare de peisaj, și cauți idei care să te inspire în noua renovare. Iar dacă nici acesta nu este cazul tău, cu siguranță după ce vei termina de citit acest articol ți se va deschide apetitul unei schimbări în casă, cât de mică ar fi ea. Cum probabil ți-ai dat seama, vom povesti despre tendințele în designul de interior pentru sezonul rece din 2020. 

Tehnologia în continuă dezvoltare și-a pus amprenta și în acest domeniu, al designului de interior, astfel că, mai în toate locurile observăm tendințe minimaliste, simple, într-o schemă de culori alb-negru-gri. Simplitatea ne place, iar acest stil curat rezonează cu multe persoane, însă în acest sezon, tendințele se modifică ușor. Păstrăm funcționalități smart, dar migrăm mai aproape de natură, punem accentul puțin mai mult pe confort și well-being decât pe aspect și perfecțiune. Noile direcții de design, dar și necesitățile din contextul social actual, ne invită să ne simțim mai bine în noua casă.

Să-ți dai seama exact despre ce vorbim, te invităm să vizionezi virtual vilele din noul complex Skylight Residence din Tunari. Aici, bugetul alocat amenajărilor interioare este unul generos, astfel încât să asigure familiei tale atât confort, cât și calitate, într-o casă inteligentă cu întrerupătoare și funcționalități smart. Descoperă mai multe detalii:

Culorile din casa ta în sezonul rece 2020 vin din natură

Tendințele designului actual se aliniază cu lucrurile care ne înconjoară. Adică fauna, vegetația, și elemente marine în tonuri de accent. Așadar, paleta de culori care predomină noile direcții se compune din maro, bej, verde pădure, dar nu lipsesc nici nuanțele intense de albastru, acel Classic Blue, culoarea aleasă la începutul acestui an, o culoare care în acest context global de instabilitate ne aduce mai aproape sentimentul de siguranță, conexiune, încredere și stabilitate.

Confort fizic și vizual, oferit în continuare de inspirația scandinavă

Stilul nordic, scandinav, un stil de design ce câștigă tot mai multe aprecieri de la an, la an. Este și firesc acest lucru, deoarece acest trend propune mai mult confort, într-o manieră minimalistă. Induce un sentiment cozy, descris de simplitate și intimitate, un sentiment care te transpune într-adevăr în senzația plăcută de acasă..

Texturi de lemn, materiale naturale și numeroase plante de interior

În traducere, o mică influență boho chic, caracterizată de mai multă relaxare și nonșalanță. Acest stil îți oferă o libertate de exprimare totală, nu impune reguli, ci doar pretinde confort prin lucruri simple. În acest cadru, plantele de interior sunt invitate să ofere un plus de prospețime și să completeze fiecare spațiu.

Caracteristica de bază pentru mobilier, confortul

Există un accent clar în tendințele acestui sezon, și anume, confortul. Astfel, mobilierul ales se ghidează strict după acest principiu, bifând totodată și aspectul natural. Așadar, opțiunile pentru paturi, canapele și fotolii sunt numeroase, mai ales dacă la final, ca accent, le decorezi cu perne și pături pufoase.

O altă propunere interesantă sunt corpurile de mobilier modulare, pe care să le poți utiliza în mai multe scopuri, și care, să te ajute să schimbi peisajul ușor atunci când simți că lucrurile devin monotone.

Ideile sunt multe, la fel și posibilitățile. Trendurile în design sunt menite să-ți ofere o direcție, un sens pe care mai apoi să îl personalizezi cu accentele proprii. Noi suntem alături de tine la orice pas, atunci când vine vorba de casa ta. Te invităm să descoperi aici toate serviciile Click4home și să ne contactezi atunci când ai nevoie.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.