News

Home@ffice la tine acasă ? Case de vânzare Tunari, are soluția!

De Dinu Iuliana
Pornit aprilie 28, 2022

Home@ffice la tine acasă ? Case de vânzare Tunari, are soluția!

Anii aceștia ne-au forțat pe foarte mulți să lucrăm tot mai mult de acasă, iar dacă nu am intuit necesitatea unui birou funcțional și nu am alocat un spațiu special dedicat acestuia a trebuit să ne adaptăm. Am ales să vă prezentăm câteva soluții de birou amenajat acasă, atunci când nu ai un spațiu dedicat acestui scop și te gândești la opțiune de case de vânzare Tunari.

Zona de living este preferata tuturor atunci când vine vorba de munca de acasă. Fiind cel mai aerisit loc, este ușor să improvizezi un birou chiar la masa de dining. Fiind, în general, locul cu cea mai multă lumină naturală, această zonă a casei poate oferi confortul optim pentru productivitate maximă. 

Un alt loc regândit pentru zona de birou poate fi spațiul de sub casa scării. În acest caz este nevoie de o mică reamenajare, dar împreună cu un designer puteți scoate o zonă de lucru ideală care poate fi inclusiv închisă, atunci când nu doriți să vă zboare gândul la muncă. În această variantă, aveți posibilitatea de a lucra la un scaun de birou dedicat, ergonomic, spre deosebire de scaunele de dining sau bucătărie din varianta de birou improvizat.

Parterul casei poate fi totuși un loc mai aglomerat în cazul în care restul familiei este nevoită să fie în preajmă. Astfel, o soluție când optezi pentru case de vânzare Tunari, ce vă oferă un plus de liniște pentru task-urile la care trebuie să rămâi concentrat sau conferințele video, poate să fie  amenajarea unui spațiu de lucru în dormitor sau mai eficient, în podul sau mansarda casei, dacă ai nevoie de un plus de spațiu. În funcție de jobul tău și nevoile tehnice, spațiul de lucru de acasă necesită mici modificări în cazul în care nu a fost gândit în prealabil. Dar avantajele care vin odată cu munca de acasă merită efortul. 

Dacă totuși nici una dintre propunerile noastre nu te încântă foarte mult și crezi că ar strica ambientul deja creat cu mare grijă, îți propunem să explorezi și soluțiile pentru exterior, dedicate celor care lucrează de acasă, mai ales că la case de vânzare Tunari, beneficiezi și de curte.

Există producători de birouri de proximitate full-echipate care se conectează la o sursă de alimentare pentru curtea ta sau împreună cu arhitectul sau designerul tău, poți gândi propriul birou de exterior care să fie potrivit nevoilor tale. 

Sperăm că aceste sfaturi au fost de folos și vrem să știm și care este soluția preferată de tine, jos în comentarii, iar pentru alegerea unei case de vânzare Tunari, te invităm să accesezi pagina noastră web, la https://click4home.ro/proprietati/, unde poți consulta lista caselor și să faci alegerea potrivită pentru tine!