News

Decorul potrivit pentru apartamente de vânzare Pipera

De Dinu Iuliana
Pornit aprilie 21, 2022

Decorul potrivit pentru apartamente de vânzare Pipera

Decorul pereților pentru apartamente de vânzare Pipera este elementul cheie care face orice încăpere să fie completă din punct de vedere estetic.

În funcție de stilul abordat, pereților de efect, cei din spatele televizorului, din spatele patului sau alte puncte cheie din locuință, le stă bine să fie texturați, permițând luminii artificiale să se joace cu accentele și umbra care se crează. 

Pentru pereții texturați opțiunile în trend pornesc de la panouri 3D, cărămidă aparentă sau piatră naturală, pentru zonele de accent, și ajung la texturi din glet sau pensulație ori tapet texturat vopsibil pentru pereții generali din casă.

Dacă sunteți atrași de stilul clasic sau neo-clasic, bordurile de tavan alaturi de profilele decorative de interior, rămân o alegere excelentă pentru a decora pereții locuinței cu gamă largă de modele disponibile pe piață. 

Foto-tapetul își recâștigă popularitatea, în special în zona dormitoarelor, a living-urilor sau pe holuri ori casa scării interioare, fiind disponibile la comanda personalizată indiferent de mărimea pereților. În cazul tapetului personalizat există o mulțime de designeri grafici care lansează colecții noi de pattern-uri sau colaje contemporane unice, în fiecare an, astfel că este imposibil să nu găsești modelul care ți se potrivește personalității tale odată ce ai ales să te orientezi spre apartamente de vânzare Pipera. 

Pentru cei mai pretențioși, panourile de lemn exotic sau plăcile ceramice de mari dimensiuni sunt alegerea perfectă. Dacă nu sunteți la început de proiect sau nu doriți să începeți un șantier nou pentru a reamenaja pereții din locuință, puteți opta pentru elemente decorative aplicate, care să înlocuiască vechile elemente de decor. 

Panouri de lemn traforate, rafturi metalice geometrice cu plante curgătoare ori tablouri din mușchi pentru un plus de viață sau oglinzile decorative sunt cele mai bune alegeri în cazul unor apartamente de vânzare Pipera. Textilele revin și ele în trend ca element de decor al pereților prin accesorii croșetate din sfoară sau ață pentru un aspect bohemian. 

Dacă nu poși să te decizi care este cea mai bună soluție pentru tine, îți recomandăm să iei legătura cu un decorator cu experință, care te poate asista la decorarea fiecărui colțișor, care pare gol sau lipsit de personalitate, în locuința ta. Iar pentru alegerea locuinței poți consulta lista de apartamente de vânzare Pipera pe https://click4home.ro/proprietati/.

Click4home – Împreună pentru casa ta!