News

Decorul pereților ca element cheie în designul casei tale

De Dinu Iuliana
Pornit august 20, 2021

Dacă v-ați plictisit de imaginile înrămate cu mesaje motivaționale sau ați dori să stocați pozele de familie pe Cloud mai degrabă, înseamnă că doriți să le oferiți pereților din locuință o nouă înfățișare.

Decorul pereților este elementul cheie care face orice încăpere să fie completă din punct de vedere estetic.

În funcție de stilul abordat, pereților de efect, cei din spatele televizorului, din spatele patului sau alte puncte cheie din locuința le stă bine să fie texturați permițând luminii artificiale să se joace cu accentele și umbra care se crează.

Pentru pereții texturați opțiunile în trend pornesc de la panouri 3D, cărămidă aparentă sau piatră naturală, pentru zonele de accent, și ajung la texturi din glet sau pensulație ori tapet texturat vopsibil pentru pereții generali din casă.

Dacă sunteți atrași de stilul classic sau Neo-classic, bordurile de tavan alaturi de profilele decorative de interior rămân o alegere excelentă pentru a decora pereții locuinței cu gamă largă de modele disponibile pe piață.

Foto-Tapetul își recâștigă popularitatea în special în zona dormitoarelor, a living-urilor sau pe holuri ori casa scării interioare, fiind disponibile la comanda personalizată indiferent de mărimea pereților. În cazul tapetului personalizat există o mulțime de designeri grafici care lansează colecții noi de pattern-uri sau colaje contemporane unice în fiecare an astfel este imposibil să nu găsiți modelul care vi se potrivește personalității dumneavoastră.

Pentru cei mai pretențioși, panourile de lemn exotic sau plăcile ceramice de mari dimensiuni sunt alegerea perfectă.

În cazul în care nu sunteți chiar la început de proiect sau nu doriți să începeți un șantier nou pentru a reamenaja pereții din locuință, puteți opta pentru elemente decorative aplicate.

Panouri de lemn traforate, rafturi metalice geometrice cu plante curgătoare ori tablouri din mușchi pentru un plus de viață sau oglinzile decorative sunt cele mai bune alegeri.

Textilele revin în trend ca element de decor al pereților prin accesorii croșetate din sfoară sau ață pentru un aspect bohemian .

În situația în care nu puteți să vă decideți care este cea mai bună soluție pentru dumneavostră vă recomandăm să luați legătura cu un decorator cu experință care vă poate asista la decorarea fiecărui colțișor care pare gol în locuință.

Iar dacă ești în căutarea viitoarei tale vile, te așteptăm să îți prezentăm cele mai frumoase proiecte rezidențiale din zona Tunari-Otopeni- Pipera. Proprietățile sunt disponibile pe Click4home sau să ne poți suna la 0727 722 907 pentru o discuție personalizată cu un consultant imobiliar dedicat.