News

Controlul siguranței vilei tale, situată în complex case Tunari

De Dinu Iuliana
Pornit mai 05, 2022
Controlul siguranței vilei tale, situată în complex case Tunari

Ieșirile din oraș, la final de săptămână sau vacanțe mai lungi sau mai scurte, au scopul de a te scoate din rutina zilnică și de a te scăpa de griji sau de stresul zilnic din timpul anului. Cum aceste «evadări», presupun părăsirea locuinței pentru câteva zile, îngrijorările legate de siguranța casei într-un complex case Tunari, pot fi un factor de stres care să îți strice buna dispoziție: ai stins toate luminile? Ai închis ușile? Geamurile? Garajul? Cum se vor descurca animalele voastre de companie, cât sunteți plecați? 

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care te vor frământa în vacanță, dar care pot fi ușor rezolvate în special în era digitalizării, din care facem parte, prin controlul de la distanță a tuturor parametrilor din locuință printr-un sistem smarthome instalat în vila ta dintr-un complex case Tunari. 

Un sistem inteligent integrat în locuință constă în conectarea tuturor aparatelor, la o singură sursă de comandă, astfel ca acestea să poată fi controlate în timp real de oriunde te-ai afla. Cu ajutorul unui telefon mobil poți să te bucuri în fiecare zi de relaxare, punând în practică conceptul de casă inteligentă adaptat nevoilor familiilor active, dinamice. 

Începând de la un sistem modern de supraveghere și control al accesului în locuință aveți siguranța că toate ușile și ferestrele sunt încuiate. Toate sistemele electrice, iluminatul sau electrocasnicele sunt și ele conectabile la un simplu telefon smart, fiind ușor de accesat din orice colț al lumii și eliminând astfel îngrijorarea ca acestea să fi rămas pornite. 

Controlul siguranței vilei tale, situată în complex case Tunari

Experții în sisteme integrate vă pot adapta încuietorile în funcție de nevoi notificând utilizatorul, atunci când ceva nu este în regulă. Dacă aveți animale de companie, acestea pot rămâne acasă în siguranță putând fi inclusiv hrănite de la distanță, folosind tehnologia de automatizare. Puteți deschide anumite uși de la distanță pentru a lăsa animăluțele în curte sau puteți realimenta bolurile cu apă. 

Termostatul din locuință poate fi el controlat de la distanță, astfel încât la întoarcerea din vacanță să te găsească un ambient cât mai confortabil, cu temperatura optimă setată chiar de tine. Îți poți menține casa curată pe tot parcursul vacanței controlând de la distanță echipamentele inteligente pentru curățenie, iar siguranța la incendiu sau scurgeri de gaze, pot fi monitorizate în timp real de pe același dispozitiv.

Controlul siguranței vilei tale, situată în complex case Tunari

O casă inteligentă nu mai este o pretenție în zilele noastre. Este o necesitate care ne oferă siguranță și o doza însemnată de libertate. Simultan, o casă inteligentă ajută enorm mediul și conservă resursele contribuind la încercarea de a stopa încălzirea globală.  

Dacă acum câțiva ani acest serviciu era destul de costisitor acum există foarte multe soluții adaptate pentru orice buget prin care, pe termen lung, aveți numai de câștigat. Iar mai nou, alegând o casă nouă, într-un complex case Tunari, ai posibilitatea să îți proiectezi încă de la început casa visurilor tale. 

Pentru inspirație și alegerea casei potrivite pentru tine, poți intra pe https://click4home.ro/alege/, iar cu instalarea sistemului smart te putem ajuta, alegând unul din furnizorii Click4home, specializați în astfel de servicii.

Controlul siguranței vilei tale situată în complex case Tunari