News

Complex Vile Tunari cu inteligență inclusă

De Dinu Iuliana
Publicat in Blog
Pornit iulie 16, 2021

Complex Vile Tunari

Complex Vile Tunari, aduce numeroase avantaje pentru viitoarele familii care aleg să se mute aici, însă printre acestea se remarcă echipamentele inteligente care fac viața de familie simplă și mult mai frumoasă. O casă inteligentă contribuie la liniștea familiei, crește siguranța, prin controlul pe care îl oferă, aduce chiar și economii atunci când funcțiile smart ale diferitelor device-uri sunt corect setate. Unele funcții se pot activa la nivel de complex rezidențial, iar altele la nivel individual, de locuință, atât în interiorul casei, cât și în exteriorul acesteia (intrare, grădina proprie sau terasă). Așadar, viața liniștită, siguranța ta, a familiei și a bunurilor personale transformă zilele petrecute acasă sau la distanță, în momente de profundă bucurie. În liniștea propriului tău cămin, vei putea să te bucuri de timp de calitate împreună cu cei dragi, iar atenția pe care le-o acorzi și experiențele trăite să fie desăvârșite. Pe scurt, îți prezentăm 3 dintre funcțiile smart de care te vei putea bucura împreună cu familia ta, dacă vrei ca inteligența să facă parte din noua voastră viață și casă.

Funcții tip smart security pentru acces

Dacă îți spuneam acum 10 ani că vei putea intra în casă cu un simplu cod sau parolă, poate că ne ziceai că ne-am uitat la prea multe filme. Acum, îți este mai simplu să ne crezi deoarece tehnologia face parte tot mai mult din viața noastră, iar beneficiile sunt tot mai evidente.

Poți opta pentru o yală smart cu control pentru acces (prin amprentă, cod PIN, parolă, card sau telefon). Astfel, nu doar că vei acces rapid în casa ta (mai puțin de 1 secundă), dar vei putea controla accesul după bunul tău plac. Poți genera noi coduri de acces oricând simți că este necesar, vei putea acorda acces de la distanță anumitor persoane în locuința ta (direct din telefon), poți seta numeroase alerte și aplicația prin care poți controla accesul este disponibilă în versiunea Android sau iOs. Chiar și atunci când vine vorba de instalare, lucrurile rămân la fel de simple. Ne necesită cabluri, iar designul modern se îmbină perfect cu tehnologia pentru a puncta și partea estetică.

Complex Vile Tunar

Senzori de mișcare sau prezență

Senzorul de mișcare este potrivit pentru monitorizarea întregi tale case, pe o rază stabilită de tine. Poți avea alerte instant atunci când sesizează mișcare în jurul său sau poți avea notificări prin intermediul aplicației, disponibilă pe Android sau iOs. Pentru a crește gradul de tehnologizare și automatizare a locuinței, poți alege să conectezi și alte dispozitive smart la acest senzor (de exemplu, poți bloca automat anumite căi de acces, uși sau activezi camere video de supraveghere).

Senzorul este mic din punct de vedere al dimensiunilor. De asemenea, este ușor de montat în spații reduse ca dimensiuni sau cu un acces îngreunat. Suportul de montare pentru senzor poate să fie așezat pe un element fix (stâlp, balustradă, la exterior sau chiar corp de mobilă, la interior). Mai puteți opta și pentru un contact magnetic pentru mai multă flexibilitate și așezarea senzorului în diferite poziții și unghiuri.

Complex Vile Tunari

Sisteme de alarmă smart

Aceste dispozitive sunt în general, potrivite pentru a asigura securitatea întregii case, fiind compuse din mai multe elemente inter-conectate, precum cameră de supraveghere cu rezoluție HD, senzori magnetici pentru geam și ușa, un hub central și senzor de mișcare. Astfel, prin intermediul aplicației mobile, vei avea alerte, în momentul în care detectează mișcare sau geamul, respectiv ușa sunt deschise. Tot în kit, poți integra opțional senzori de temperatură și umiditate (care pot activa la rândul lor aparatele de aer condiționat sau umidificatorul/ dezumidificatorul), senzor de inundației, senzor de gaz sau senzor de fum.

În noua ta casă, vei bucura de tehnologie, combinată cu elemente de design, pentru un plus de confort. Atunci când alegi să trăiești într-una din cele mai frumoase case din complex Vile Tunari, faci alegerea perfectă pentru tine și ai tăi. Astfel, vei simți că viața de familie va căpăta mai mult sens și tu vei savura fiecare clipă petrecută împreună.

Atunci când ești interesat de căutarea viitoarei tale case, te așteptăm să îți prezentăm cele mai frumoase proiecte rezidențiale de locuințe din nordul capitalei, respectiv Tunari - Pipera. Te invităm să descoperi minunatele proprietăți disponibile pe https://click4home.ro/proprietati sau să ne suni la 0727 722 907 pentru oferte personalizate.