Complex Rezidențial Tunari, o alegere sigură pentru fericirea familiei tale. Atunci când intervine decizia de a vă muta într-o casă nouă, fie din nevoia de mai mult spațiu, fie pentru că vă doriți o locuință pe deplin a voastră pentru a o amenaja așa cum vă doriți, o casă sau un apartament într-un complex rezidențial Tunari este alegerea ideală. De ce? Vom vedea în acest articol care sunt beneficiile și avantajele unei case dintr-un complex rezidențial Tunari.

Aproape de oraș, dar suficient de departe pentru a te putea deconecta

Localitatea Tunari, Ilfov, se află la doar 8 km distanță de București, ceea ce înseamnă numai câteva minute. Zona se dezvoltă în mod continuu din punct de vedere infrastructural, așa că traficul nu va fi resimțit la fel ca în oraș. În plus, într-un complex rezidențial Tunari te afli chiar în vecinătatea Aeroportului Otopeni, dar și a Centrului Comercial Băneasa Shopping City. Altfel spus, ai tot ce trebuie la îndemână într-un complex rezidențial Tunari.

O mulțime de spații verzi și aer curat într-un complex rezidențial Tunari

Fiind la periferia orașului, într-un complex rezidențial Tunari, spațiile verzi sunt mult mai dese și mai bogate, ceea ce va oferi familiei tale și avantajul de a respira un aer mai curat. În plus, dacă alegi să te muți la o casă, ai parte de grădini superbe și spațioase, iar dacă alegi varianta unui apartament, te bucuri de zone verzi amenajate chiar în interiorul unui complex rezidențial Tunari.

Locuințe noi, complex rezidențial Tunari modern

Cu siguranță cunoști avantajele achiziționării unei case noi – instalații de ultimă generație la prima utilizare, pereți proaspăt ridicați, durată de viață mai lungă și așa mai departe. Așadar, un al avantaj al unui complex rezidențial Tunari este că toate locuințele din interiorul acestuia reprezintă construcții noi, recente. Vei avea siguranța unui trai liniștit, dar și vecini cu statut social similar cu al vostru.

Conectivitate rapidă cu zona business a capitalei

Cele mai mari centre business din capitală se află în partea de Nord, așa că, șansele ca și job-ul tău să fie localizat acolo sunt mari. Un complex rezidențial Tunari se află la doar câteva minute de această zonă, așa că timpul petrecut pe drum, în mașină sau mijloace de transport în comun, este redus.

Complex rezidențial Tunari – tipuri de locuințe diversificate

Ca alegerea ta să fie mai ușoară, poți alege dintre un complex rezidențial Tunari cu vile individuale, case tip duplex sau apartamente. Fiecare familie are nevoi și cerințe diferite, așa că există opțiuni pentru toate dorințele voastre.

Pe Click4home, platforma ta imobiliară digitală, te așteaptă o mulțime de proprietăți situate în diferite tipuri de complex rezidențial Tunari. Te invităm aici să le parcurgi pe toate, iar mai apoi, programăm o vizionare pentru cele care ți se potrivesc cel mai bine.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.