News

Complex rezidențial Tunari – 5 aspecte de luat în considerare pentru proprietatea ideală

De Dinu Iuliana
Publicat in Uncategorized
Pornit octombrie 23, 2020

Complex rezidențial Tunari poate fi locul unde veți găsi proprietatea pe care să o numiți acasă. Atunci când vă doriți o schimbare, atunci când simțiți că e momentul să vă schimbați stilul de viață, este ideal să vă alocați timp suficient pentru a lua decizia corectă și potrivită din toate punctele de vedere pentru voi. Dacă vrei să asiguri tot confortul familiei tale, atunci noi vă recomandăm să luați în considerare acest complex rezidențial Tunari, iar în continuare îți vom puncta câteva aspecte care îl fac locul ideal pentru casa voastră.

Locația

Amplasarea zonei poate să fie un plus pentru voi. Atunci când vreți să vă feriți de tot ce înseamnă agitația capitalei, iar atunci când ajungeți acasă să petreceți cât mai multe momente de calitate în liniște, în acest complex rezidențial veți avea parte de aceste lucruri. Drumul spre București este unul rapid, iar în câteva minute, veți putea ajunge la destinația dorită.

Spațiul

Atunci când ai o familie, este important să îi oferi fiecărui membru spațiul personal, astfel încât să se poată bucura de confort și intimitate. O casă dintr-un complex rezidențial Tunari vă oferă un spațiu generos, o proprietate pe două nivele, unde la parter veți fi întâmpinați de o zonă comună, cea a livingului și a bucătăriei, iar la etaj veți avea parte de cel mai odihnitor somn, în dormitoarele disponibile.

Spațiul exterior

Unul dintre cele mai mari avantaje de a locui la casă este spațiul exterior de care puteți profita. Atunci când începeți căutările pentru o astfel de proprietate, vă sfătuim să luați în considerare și acest aspect fiindcă vă aduce o mulțime de beneficii. Puteți aranja propria grădină, puteți amenaja un loc de relaxare și unul de luat masa, iar copiii se pot bucura de propriul spațiu de joacă chiar înmprejurul casei.

Parcare

Orice zonă va deveni, la un moment dat, mai aglomerată, așa că e bine să știți din start că parcarea mașinii sau mașinilor este asigurată. Atunci când achiziționați o casă, este bine să vă asigurați de toate facilitățile pe care o oferă, precum, parcarea. În acest fel, atunci când ajungeți acasă, după o zi lungă, este confortabil să știți că nu trebuie să faceți drumuri în plus pentru a găsi un loc unde să lăsați mașina.

Facilitățile zonei

Când luați în considerare o zonă în afara Bucureștiului, ideal ar fi ca aceasta să vă ofere toate lucrurile de care aveți nevoie în viața de zi cu zi. Zona Tunari este foarte bine pusă la punct din această perspectivă. Aici veți găsi magazine care vă asigură necesarul în casă, școli de renume în nordul capitalei, unde copiii pot studia și zone verzi, perfecte pentru plimbări recreative sau un pic de sport.

Dacă vrei să descoperi mai multe despre proprietățile disponibile în această zonă, te invităm în continuare aici.