Complex case Tunari, sau locul unde vei putea crea cele mai frumoase amintiri alături de familia ta. O locuință capătă un cu totul alt sens atunci când totul se așează, iar zilele încep să prindă contur. Dar până la acel moment, cu siguranță va trebui să treci prin câțiva pași pentru a o găsi pe cea potrivită nevoilor familiei tale. În continuare, îți prezentăm 5 motive pentru care complexul de case din Tunari este o alegere inspirată.

Complex case Tunari - construcții perfecte pentru familia ta

În cadrul acestor ansambluri, casele dispun de un spațiu generos, în care fiecare lucru pe care vi-l doriți își găsește locul. Aveți posibilitatea de a vă amenaja locuința după bunul plac și după confortul la care aspirați. Copiii se vor bucura de camerele lor, în timp ce voi vă veți răsfăța cu un dormitor matrimonial, astfel încât să aveți cât mai multe clipe odihnitoare. La fel, restul încăperilor vă vor oferi experiențe de neuitat, iar curtea și terasa vor completa perfect momentele de recreere.

Accesibilitatea zonei

Tunari este o zonă în plină dezvoltare, care pe lângă varietatea locuințelor de care dispune, reprezintă și o opțiune foarte bună pentru o investiție imobiliară. Localitatea are deschidere spre zona de business a capitalei, dar se poziționează și aproape de Băneasa Shopping Center, de școli de renume, unde copiii vor putea studia, iar atunci când vreți să vă destindeți, spa-ul Therme se află la o scurtă distanță de voi.

Complex case Tunari - siguranța  

Una dintre așteptările de bază a fiecărui om este să se simtă în siguranță, mai ales atunci când este acasă. În această privință, un complex de case Tunari este locul ideal, atât datorită circuitului închis, dar și fiindcă întreaga zonă este supravegheată video.

Spații verzi

Atât în cadrul acestor complexe, dar și pe lângă, vei putea profita alături de familia ta de zone verzi și de parcuri unde copiii își pot petrecere timpul liber. Plimbările vor deveni o adevărată plăcere, iar cei mici cu siguranță se vor bucura de fiecare moment.

Comunitatea

În cadrul unui complex case Tunari, se formează o adevărată comunitate, în principal din familii tinere, care împărtășeșc aceeași viziune, cea a unei vieți armonioase alături de familie. Veți avea oportunitatea să formați relații de prietenie atât voi, cât și copiii voștri, care își vor putea găsi parteneri de joacă aici.

Dacă îți surâde ideea de a afla mai multe detalii, noi te invităm în continuare să descoperi mai multe informații despre aceste complexe aici.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.