News

Complex case Tunari – top 5 motive pentru o alegere inspirată

De Dinu Iuliana
Publicat in Inspiratie
Pornit februarie 26, 2021

Complex case Tunari

Complex case Tunari, este alegerea ideală pentru a trăi momente minunate împreună cu familia ta. Dacă viața ta de până acum a însemnat să stai aproape de vibrația capitalei, poate că decizia mutării la periferia capitalei este o etapă importantă care îți va aduce ție și familiei tale, o mulțime de beneficii. O mutare de acest tip presupune să păstrezi în continuare viața activă pe care tu și familia ta ați fost obișnuiți să o aveți, dar vă aduce si multiple noi avantaje de care să vă bucurați din plin.

Relaxare, de la primii zori ai dimineții

În complex case Tunari te vei bucura de mai multă liniște încă de la primele ore ale zilei. Fie că alegi să te bucuri de aceste ore pentru a-ți planifica ziua sau optezi pentru ceva mișcare, poate o sesiune de mindfulness sau să îți savurezi cafeaua de dimineață în timp ce citești presa, toate acestea sunt posibile într-o atmosferă relaxantă, aproape de natură. Când locuiești la casă, este plăcut să știi că terasa casei tale este o poartă spre un peisaj idilic.

O zi de muncă de acasă este o bucurie

Dacă activitatea ta presupune și muncă de acasă, fie că ai propria ta afacere, sau serviciul tău presupune și telemuncă, o locuință în complex case Tunari îți asigură spațiul necesar, pentru ca activitatea ta să se desfășoare în condiții optime, oricând vei alege această opțiune. Poți amenaja biroul chiar în terasă, cu priveliște spre grădină sau poți să ai camera ta lucru în mansardă sau într-unul din dormitoarele pentru oaspeți.

Mai mult timp pentru pasiunile tale

Dacă totuși activitatea ta se desfășoară în principal în partea de nord a orașului, atunci faptul că ai ales o casă lângă București, vine cu avantajul de a petrece mai puțin timp în trafic, astfel câștigi mai mult timp pentru pasiunile tale sau poți alege să petreci mai mult timp împreună cu cei dragi.

Complex case Tunari

Educație și școli prestigioase pentru copii

O casă situată într-un complex de case în Tunari, vă oferă și oportunitatea de a avea în apropiere școli de prestigiu, grădinițe poziționate la o distanță confortabilă atunci când vă gândiți la viitorul copiilor voștri. Astfel, o proprietate aici vă va face să simțiți că este o alegere potrivită atât pentru voi, dar și pentru educația celor mici.

Design armonios

Într-un complex case Tunari veți avea parte de o casă gândită de arhitecți, designeri și proiectanți specializați. Casa ta este în armonie cu restul caselor din împrejurimi, toate spațiile comune și individuale sunt bine planificate de specialiști, iar tu vei avea încredere că ai făcut alegerea potrivită.

Beneficiile sunt chiar mult mai multe, iar dacă dorești să ne întâlnim pentru a găsi soluția potrivită și oportunitățile pentru tine și familia ta în această zonă, atunci intră aici.