Unul dintre cele mai importante momente din cadrul oricărei familii este achiziția unei locuințe care să vă ofere cadrul ideal de a vă îndeplini, împreună, cele mai frumoase vise. Fie că deja vă bucurați de o familie numeroasă sau acum plănuiți formarea ei, suntem împreună cu tine pentru casa ta, de la cumpărare până la mutarea în noua casă, dar și în continuare, atunci când ai nevoie de servicii pentru mentenanța casei pe parcursul anilor.

Dacă ai dat click și ai ajuns să citești acest articol, înseamnă că faci parte din acele persoane care își doresc să găsească casa la care visează împreună cu o echipă profesionistă, care să simplifice tot acest proces și să vă ofere consultanță la fiecare pas. Noi, echipa Click4home, suntem pregătiți de o nouă călătorie împreună pentru casa ta. Și pentru că promitem să-ți facem viața mai ușoară și să te eliberăm de stresul căutării, în acest articol îți prezentăm serviciile care îți vor fi de folos la noua ta casă, astfel încât să te bucuri din plin de acest parcurs.

1. Alegerea casei mult visate

Pe platforma noastră digitală Click4home sunt  listate numeroase proprietăți disponibile deja. Găsești atât ansambluri rezidențiale tip blocuri, cât și ansambluri formate din case individuale sau duplexuri. În funcție de bugetul tău, dorințele și nevoile pe care le ai, decidem împreună care sunt cele mai bune opțiuni pentru tine. Urmează o vizionare online (ți-am pregătit filmulețe cu randări și video-uri de prezentare), iar proprietăților care te atrag cel mai mult, le vom face și o vizită live.

2. Servicii notariale rapide

Primul pas poate fi scurt, sau un proces mai îndelungat, în funcție de viteza ta de decizie. După ce ai găsit casa care ți se potrivește, vei fi nevoit să ajungi în fața unui notar, cel care va pregăti toate actele necesare pentru ca tu să poți cumpăra proprietatea în mod legal. Avem parteneri de încredere pe care îi recomandăm, și care îți vor facilita semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

3. Finanțarea potrivită pentru casa ta

Dacă de-a lungul timpului ai economisit pentru acest moment și poți achita locuința fără un împrumut bancar, atunci vei sări direct la următorul serviciu. Dar, majoritatea dintre noi avem nevoie în acest moment de acordarea unui credit bancar, așadar, faptul că avem alături de noi un broker de credite care să te ghideze înspre cea mai bună soluție de finanțare, îți va fi de un real folos.

4. Asistență juridică

Acesta este un pas opțional, pentru că nevoia de ajutor din partea unui avocat nu este mereu necesară. Însă, în cazul în care te vei afla într-o situație care necesită și suportul unui avocat, te vom pune în contact cu el pentru a-ți acorda asistență cu promptitudine, seriozitate, și cel mai important, la tarife corecte.

5. Servicii de mutare și logistică

Gata. Contractul de vânzare-cumpărare este semnat, casa este a ta și urmează cel mai entuziasmant pas: mutarea. De obicei, aici apelai la prieteni și cunoștințe, însă acum îi vei putea suna doar pentru petrecerea de casă nouă. De mutarea efectivă ne ocupăm noi, tu lasă-ne doar detaliile necesare și fi pregătit să te bucuri împreună cu cei dragi de noul tău cămin. Noi ne ocupăm de dezasamblare, împachetare, etichetare și mutarea lucrurilor în noua ta casă, unde le vom despacheta și le vom așeza pe poziții, așa cum ne-ai indicat tu.

6. Servicii de curățenie pentru casa ta

Uneori, înainte de mutare, în funcție de constructor, vei dori să faci o curățenie generală după constructor și o igienizare a spațiilor înainte de a petrece prima zi în noua ta casă. Apoi, după mutare, dacă timpul tău se împarte între job și familie și fiecare moment este prețios, vei putea lăsa curățenia de mentenanță pe mâna profesioniștilor. În funcție de suprafață și nevoile tale, îți putem recomanda pachetul optim de curățenie.

7. Design de interior pentru un spațiu personalizat

Din nou, un pas opțional, pentru că latura artistică se dezvoltă diferit de la persoană la persoană. Ești designer de interior? Felicitări, îți vei putea face propriul proiect. Dacă nu este cazul și vrei să apelezi la un specialist pentru a discuta despre propriile tale gusturi, te vom pune noi în contact cu persoana potrivită.

8. Mobilatul locuinței

După discuția cu designerul și alegerea stilului pentru decorul interior al casei, urmează faptele, și anume, crearea mobilierului. Vom coordona tot acest proces și îl vom monitoriza îndeaproape, iar îndată ce este gata, vom asista la montarea lui în proaspăta ta locuință.

9. Contractele cu furnizorii de utilități

Apă, gaz, electricitate, în lumea digitală în care trăim acum ne vine greu să pierdem timp pentru a încheia contracte fizice cu fiecare în parte. Stai fără grijă, preluam noi acest proces, pentru a face transferul contractelor pe numele tău.

10. Garanții instalații

Cu siguranță îți amintești stivele de garanții pe care părinții noștri le păstrau responsabil. Ei bine, lucrurile nu s-au schimbat prea mult, căci de garanții trebuie să avem grijă și acum. Pregătim noi toată această documentație și ți-o punem la dispoziție apoi, în format electronic.

La foarte puțin timp după acest pas, te vei regăsi în propria ta bucătărie, pregătind un mic dejun delicios și aromat pentru cei dragi. Vei admira priveliștea naturii de pe terasă  în timp ce ciripitul păsărilor îți înveselesc ziua. Tu și familia ta aveți acum parte de un nou început.

Acestea sunt cele mai importante servicii de care vei avea nevoie atunci când te muți în casă nouă. E ușor, nu-i așa? Asta pentru că vom fi împreună cu tine la fiecare pas și te vom ajuta cu cele mai bune sfaturi și soluții. Aaa, și am uitat să menționăm că îți oferim și soluții de pază pentru casa ta, am testat și sălile de sport și centrele SPA din apropriere, am verificat și disponibilitatea transportului în comun, dar toate acestea și mult mai multe îți vom dezvălui când ne vom cunoaște. Până atunci, aici găsești lista noastră cu proprietăți disponibile pe Click4home.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.