Pentru cele mai multe persoane, procesul de căutare și găsire a casei ideale este relativ ușor comparativ cu pașii care urmează în continuare. Dacă și gândurile tale sunt asemănătoare, dacă vizualizezi acest proces cu mult stres și efort implicat, noi suntem aici să te eliberăm de acest mit și să facem cunoștință. Alături de noi, echipa Click4home, întregul proces ne dorim să fie unul firesc, natural și foarte plăcut. Vei fi prezent la toate deciziile importante ce țin de furnizori și de aspectul interior, îți asigurăm transparență deplină, însă de partea tehnică și de toate detaliile rămase ne ocupăm noi, până la mutarea efectivă în noua ta casă.

Într-adevăr, înainte de a te bucura de tot confortul și momentele inedite pe care le vei petrece cu familia ta în noul spațiu, există câțiva pași importanți pe care îți recomandăm să-i urmezi astfel încât totul să fie pe măsura așteptărilor tale. În acest articol îți vom detalia care sunt 3 dintre cei mai importanți pași, dar și cum noi putem să îți venim în ajutor.

Ai semnat contractul de vânzare-cumpărare, iar mai apoi...

Răsufli ușurat pentru că ai încheiat o etapă provocatoare cu brio, așa că vrem să te felicităm pentru una dintre cele mai bune alegeri din viața ta. În continuare însă, este necesar să te ocupi de amenajarea întregii case. Aici, ai două opțiuni: fie alegi calea ușoară și sigură de a colabora cu un designer de interior pregătit să-ți transpună viziunea în realitate, fie alegi amenajarea pe cont propriu. Ce este important să știi este că un designer de interior îți salvează mult timp, vine cu numeroase idei creative care îți pot fi de folos, dar și cu o viziune artistică care să armonizeze întreg spațiul. În acest sens, îți putem recomanda un designer verificat de noi, de încredere, și suntem siguri că vei găsi repede varianta de amenajare de interior care să se potrivească stilului tău.

Ai ales designerul de interior potrivit sau ai decis să te ocupi singur de amenajare dar...

În oricare scenariu te afli, în continuare urmează alegerea furnizorilor pe care îi alegi în producerea mobilei, cât și în furnizarea diverselor accesorii necesare (oglinzi, corpuri de iluminat etc.).

Chiar și pentru această etapă noi avem o bază de date cu furnizori calitativi, de încredere, care lucrează cu multă atenție la micile detalii și sunt deschiși ideilor tale. Este suficient doar să te hotărăști ce îți dorești, ca mai apoi să facem potrivirea dintre tine și colaboratorii-parteneri Click4home.

Interiorul este complet finisat și vă așteaptă cu tot confortul, așa că mai rămâne doar...

Mutarea efectivă. Toate lucrurile personale din actuala locuință, ar trebui să ajungă, de preferat cât mai repede, dar și în siguranță, în noua ta casă. Știm cât este de neplăcut să apelezi la familie și prieteni, dar mai mult, știm cât este de greu ca ei să se sincronizeze cu timpul tău setat pentru mutare.

Ei bine, îți suntem alături și cu acest pas, pentru a finaliza întreaga mutare simplu și eficient. Ce îți mai rămâne ție de făcut este să așezi toate lucrurile la locul potrivit și să profiți de fiecare moment special și de fiecare amintire creată în noua ta casă, alături de familia ta.

Ai văzut că nimic nu e așa de dificil precum pare dacă alegi să parcurgi acest drum împreună cu oamenii potriviți? Noi iubim să vedem zâmbetul larg al familiilor fericite, așa că este o plăcere să îți fim alături.

Iar pentru cei dintre voi care sunteți încă activi în procesul de căutare și nimic nu pare să vă satisfacă dorințele, avem noi câteva propuneri de vile și case în Nordul Bucureștiului în portofoliul Click4home disponibil aici. Dacă vrei să programăm o vizionare și să ne cunoaștem, este suficient să ne contactezi la 0727 722 907.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.