News

Case Tunari – suficient spațiu pentru întreaga familie

De Dinu Iuliana
Publicat in Luxury
Pornit februarie 12, 2021

Case Tunari, reprezintă opțiunea pe care îți recomandăm să o iei în calcul când te gândești că este momentul să achiziționezi o nouă proprietate. Până nu demult, o casă cu grădină, la oraș era considerată un lux, însă anul 2020 ne-a arătat ca aceasta a devenit o necesitate pentru tot mai multe familii, nevoite să mute orele copiilor acasă, datorită școlii online, a activității de birou pentru că telemunca este și ea o obișnuință în zilele noastre. Astfel, o casă cu grădină și curte este mai mult decât bine venită în viața fiecăruia dintre noi.

Case Tunari

Ofertele de case Tunari sunt diverse, astfel încât să poți găsi varianta care se potrivește cel mai bine pentru tine și familia ta, iar în continuare, îți vom prezenta succint, ce îți aduce în plus zona Tunari din punct de vedere spațiu, comparativ cu alte zone de cartiere rezidențiale din capitală și împrejurimi:

1. Suprafețe generoase pentru spațiile casei – Unul din primele beneficii pentru tine,  când alegi o casă în Tunari, este faptul că suprafețele sunt mai mari, pornind de la terenul pe care este situată casa și până la suprafața fiecărei camere din casă. Camerele sunt mari, luminoase, împărțite pe zone comune, precum livingul, terasa sau grădina, dar și camere individuale unde fiecare se poate retrage pentru momente de odihnă, cum sunt dormitoarele situate în general, la etaj. Majoritatea caselor au și un pod mansardabil sau mansardă

2. Terenul din jurul casei, cu grădină și terasă – Știm că unul din motivele pentru care ești în căutarea unei locuințe pe pământ este și spațiul disponibil în jurul casei. Vremea plăcută de afară permite ca atât primăvara, vara și toamna să luați masa în terasă, iar dacă terasa este închisă și încălzită cu șemineu, atunci și iarna puteți să vă bucurați cu aceeași intensitate de această oază de relaxare și momente memorabile petrecute în familie. Grădina, de asemenea, se poate amenaja cu arbori, flori sau alei pietruite, însoțite de gazon și iluminat pentru un efect de relaxare si evenimente în familie.

3. Locuri de parcare incluse și spații de depozitare suficiente – Pe lângă bucuria naturii și a spațiilor ample, case Tunari aduce un plus de alte beneficii, precum: locuri de parcare incluse, spații de depozitare suficiente, practic, tot ceea ce familia ta are nevoie. Nu vei avea grija locului de parcare din oraș, dar mai mult vei putea să ajungi cu mașina până în fața casei. Iar la capitolul spații de depozitare, poți decide să aloci o cameră întreagă pentru dressing, poți amenaja optim spațiile de sub scări sau poți utiliza mansarda pentru ca fiecare  lucru sau obiect din viața ta să fie bine pus la locul potrivit. Astfel, având toate aceste lucruri bine organizate, vei ajunge la concluzia că ofertele de case de vânzare din Tunari se potrivesc nevoilor familiei tale.

Dacă ești în căutarea unei case potrivită pentru tine și familia ta, te invităm să vizualizezi portofoliul de case pe pagina noastră de proprietăți. Programează oricând o vizionare și contactează-ne pentru informații suplimentare.