News

Case Tunari – stil și eleganță, până la ultimul detaliu

De Dinu Iuliana
Publicat in Blog, Design Interior
Pornit martie 26, 2021

Case Tunari

Case Tunari, pun accent pe stil și eleganță. O comunitate tot mai distinsă și sofisticată începe să se contureze, iar standardul calității este din ce în ce mai ridicat. Astfel că la fiecare pas, casele se disting prin caracteristici deosebite la capitolul stil, de la detaliile de design și arhitectură, până la elementele de design interior, culori și materiale și culminând cu peisagistica exterioară. Cei care sunt în căutarea unei noi locuințe, și vor să puncteze la capitolul stil, vor găsi în Tunari proiecte deosebite, ideale pentru viitorul lor.

Accente de eleganță în spații versatile

Fie că este vorba de terasa unde îți inviți prietenii sau locul unde alegi să îți muți biroul în zilele când lucrezi de acasă, vrei să te simți bine și spațiul în care petreci momente importante, să te reprezinte, să îți exprime personalitatea și să corespundă cu statul tău. Elementele dintr-o terasă nu trebuie să abunde, însă un perete cu accente de lemn, un șemineu cu un design deosebit și funcții moderne și o pardoseală din lemn masiv, pot pune în valoare un spațiu versatil ce poate lua diferite destinații, în funcție de momentul zilei, ocazie sau anotimp.

case tunari

Finisaje și sanitare alese în băia matrimonială 

Într-o casă elegantă, inclusiv baia se distinge prin materiale și finisaje alese. O casă în Tunari are de cele mai multe ori o baie matrimonială elegantă, spațioasă și echipată cu o cadă poziționată în dreptul unei ferestre largi. Acest detaliu extravagant, va conferi încăperii un aspect ieșit din comun și te va face să-ți dorești cât mai mult să petreci clipe extraordinare, relaxante, în baia din dormitorul matrimonial. Și dacă pe deasupra, corpurile de iluminat sunt impunătoare, atunci imaginea unui spațiu de lux este întregit în noua ta baie matrimonială.

case tunari

Peisagistica și grădina de lux, pentru un final touch

Într-o grădina luxoasă elemente decorative sunt grandioase, somptuoase și cu o capacitate aparte de a scoate spațiul verde al casei în evidență. Dacă vrei să ieși în evidență cu grădina pe care o ai și prietenii să vorbească despre aceasta, este suficient să fii atent la câteva detalii care pot reprezenta punctele catchy ale acestui spațiu. La capitolul arbori și peisagistică, arborii mereu verzi, care nu își pierd toate frunzele în același timp sunt alegerea ideală pentru distinsele case Tunari. Acești arbori sunt înalți și impunători, fiind mereu o încântare.

Dacă ești în căutarea unei proprietăți în Tunari, te invităm să descoperi minunatele proprietăți disponibile pe https://ded5116.inmotionhosting.com/~click4home sau să ne suni la 0727 722 907 pentru oferte personalizate.