News

Case Tunari – Locuințe inteligente

De Dinu Iuliana
Publicat in Uncategorized
Pornit decembrie 18, 2020

Case Tunari, concepte care se dezvoltă cu gândul la familia ta. Știm că timpul tău este prețios, și ai vrea să-l îndrepți cât mai mult către momentele petrecute împreună cu cei dragi. Fiecare zi te solicită în diferite direcții, dar timpul petrecut acasă, e timp pentru sufletul tău în noile case Tunari. De ce? Pentru că vilele se construiesc într-o manieră inovatoare, cu funcții inteligente și facilități care să vină în ajutorul tău.

Skylight Residence – Case Tunari Smart

Stresul face parte din viața noastră, dar resimțit într-o măsură mică, este un aspect pozitiv, deoarece ne oferă voință, energie și focusare. Știi momentele în care lucrezi de acasă și oscilațiile rețelei de wireless îți îngreunează viteza de muncă? În noua ta vilă din Skylight Residence nu mai este cazul să ai astfel de neplăceri, căci fiecare cameră beneficiază de fibră optică, adică o conexiune mult mai bună pentru tine la internet. În plus, te bucuri de întrerupătoare smart, adică de o casă care îți simplifică viața.

Mai mult spațiu verde

Cu un teren de aproximativ 330 mp, fiecare vilă se bucură de mai mult spațiu verde în grădina proprie. Așadar, dacă ai un animal de companie, va fi entuziasmat să petreacă momente în aer liber alături de întreaga familie. În plus, atunci când simți nevoia de o pauză de recreere, o pauză în care să-ți eliberezi mintea complet, poți profita de aerul mai curat din această zonă, bineînțeles, în siguranța propriei tale grădini.

Case Tunari – locul unde visele familiei tale prind contur

Fiecare familie are propriile obiceiuri, propriile tradiții, care se mențin vii indiferent de context. Așadar, fie că e vorba de vineri seara la film pe canapea, fie de rezolvarea unui puzzle interesant, fie de distracția cu diferite jocuri de societate acasă, în Skylight Residence te bucuri de un pod mansardabil, căruia îi poți oferi destinația dorită. Sună bine, nu? Un loc doar al vostru, pentru activitățile voastre de suflet.

Case Tunari care răspund cerințelor familiei tale, case care îți răsplătesc investiția cu momente inedite petrecute alături de cei dragi și mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat. Este ușor să iei decizia potrivită atunci când viitoarea ta vilă acoperă toate dorințele tale, așadar, te așteptăm la o vizionare. Este suficient să ne contactezi ca visul tău să prindă contur în cel mai scurt timp.