News

Case Tunari – localizarea ideală pentru viitoarea ta casă

De Dinu Iuliana
Publicat in Blog
Pornit mai 26, 2022

Case Tunari – localizarea ideală pentru viitoarea ta casă


Case Tunari – localizarea ideală pentru viitoarea ta casă

Pe primul loc când vine vorba de alegerea casei la care visăm, se numără locația. De aceea, case Tunari este una din opțiunile favorite ale tinerelor familii, deoarece scorează bine la mai multe aspecte, atunci când ne gândim la locație. Adesea sunt evaluate, distanța față de locul de muncă, față de școala sau grădinița copiilor, facilitățile din proximitate pentru petrecerea timpului liber, vecinătățile sau accesul către principalele artere rutiere sau aeroport. Despre toate aceste aspecte, precum și despre plusurile/ minusurile unei alegeri, am ales să îți detaliem azi, într-un articol despre ansamblurile rezidențiale din zona Tunari.

Aproape de zona de afaceri din nordul capitalei și prestigioase școli private

Atunci când alegem viitoarea noastră casă este important să ne gândim la timpul pe care urmează să îl petrecem în trafic, în fiecare zi, până la birou, pentru a ajunge la întâlnirile de afaceri sau pentru a lăsa sau lua copiii de la școală. Ansamblurile de case Tunari sunt soluția ideală când activitatea ta este concentrată în zona de nord a capitalei. Timpul de acces către principalele tale puncte de interes este scăzut, ajungi repede către zona de business Băneasa-Pipera sau școlile private ale celor mici (școala Americană, Olga Gudynn, Mark Twain sau British School). Acest lucru înseamnă mai mult timp de calitate petrecut cu familia sau alocat pasiunilor tale. 

Case Tunari – localizarea ideală pentru viitoarea ta casă

O viață socială activă și un confort garantat

Pentru că momentele de socializare sunt importante, din Tunari ai acces rapid către restaurantele din zona de nord a capitalei (șoseaua Nordului, Herăstrău, Primăverii). Astfel, că te vei bucura în continuare de momentele deosebite petrecute împreună cu prietenii.

De asemenea, tot ușor accesibile rămân centrele comerciale, centrele spa sau de wellness unde te poți relaxa în voie după o zi istovitoare, la birou. Iar pentru rutina ta zilnică de sport și mișcare ai numeroase opțiuni în aer liber (Pădurea Tunari, parcul Herăstrău, Pădurea Băneasa) sau centre renumite deja unde îți poți rezerva locul la o clasă de grup sau la o ședință personalizată cu un trainer personal.

Case Tunari – localizarea ideală pentru viitoarea ta casă

Acces rapid către aeroport și principalele artere rutiere

Când alegi case Tunari, ai și avantajul accesului rapid către aeroport sau DN1, pentru ieșirile la munte, la ski sau un city-break pentru a-ți surprinde persoana iubită. Astfel, câștigi timp, economisești resurse importante și te bucuri mai mult de fiecare ieșire. Mai mult, dacă activitatea ta profesională presupune multe deplasări, proximitatea devine un real avantaj de care vei profita cu atât mai mult

Aer curat, sănătate, o viață petrecută mai aproape de natură

Dacă toate beneficiile listate mai sus nu te-au convins încă, poate că merită să îți amintim și că localizarea caselor mai aproape de natură, reprezintă un mare plus pentru sănătatea ta. Alegând să petreci mai mult timp înconjurat de verdeață, copaci, în aer liber, contribui într-un mod important la sănătatea ta și a celor dragi. Sănătate care este atât de prețioasă și fără de care visele tale nu pot merge mai departe. Așadar, nu doar confortul, dar și sănătatea ta vor avea de câștigat.

Dacă ești în căutarea unei case noi, suficient de aproape de oraș, dar și de natură, te invităm să consulți ansamblurile de case Tunari disponibile pe https://click4home.ro/proprietati/  sau să ne suni la 0727 722 907 pentru oferta ta personalizată.

Case Tunari – localizarea ideală pentru viitoarea ta casă