News

Case Pipera – spații și grădini generoase pentru case urbane

De Dinu Iuliana
Publicat in Design Interior
Pornit aprilie 23, 2021

Case Pipera

Case Pipera, sunt case urbane, situate în oraș, aproape de locul unde se desfășoară viața economică activă și comercială. Acest tip de case aduc numeroase avantaje, precum situarea în oraș, însă spre deosebire de majoritatea locuințelor din București, respectiv apartamentele, casele vin cu avantajul grădinilor generoase cu spațiu verde, a unei curți proprii și de cele mai multe ori a unor suprafețe mult mai generoase. Despre aceste beneficii mult râvnite de tinerele familii moderne, ne-am propus să îți povestim în acest articol pentru ca tu să iei decizia potrivită pentru tine și familia ta, privind viitoarea voastră casă.

Spații generoase, luminate și aerisite

Printre principalele avantaje căutate de tinerele familii la o casă nouă, se numără spațiile generoase. Orice spațiu din interiorul casei este pus în valoare de lumina generoasă care pătrunde în încăpere prin geamurile mari. Camerele luminoase aduc întotdeauna un plus de calitate locului, potențând creativitatea, sănătatea organismului și starea de bine a fiecăruia dintre noi. Ferestrele mari și generoase te fac să te reconectezi cu exteriorul în timp ce tu te bucuri în continuare, la interior, de căldura casei tale, primitoare și îmbietoare.

Grădina visurilor tale, spațioasă și primitoare

Viitoarea ta casă urbană te întâmpină cu spații generoase și în exterior. Astfel, te vei bucura nu doar de toate facilitățile unui trai contemporan, ci te vei putea mândri și cu o casă personalizată cu o grădină spațioasă și aerisită. Când ai o curte mare, este recomandat să  amenajezi grădina cu spațiile verzi în care urmează să îți petreci cea mai mare parte din timp. În special în anotimpul cald, va fi o bucurie să te răcorești la aer curat, în mijlocul spațiilor verzi, din propria da grădină. Poți amenaja acest spațiu cu o terasă de vis, foișoare, pontoane sau elemente de iluminat ce vor transforma grădina ta într-o oază de relaxare. Având aceste premize, nu-ți rămâne decât să faci primul pas spre noua ta locuință.

Case Pipera

Camere spațioase și spații ce se pot adapta 

Case Pipera îți aduc și spații suficiente ce pot lua destinația pe care tu ți-o dorești. Fie că ești în căutarea unei case cu multe spații de depozitare sau a unei locuințe versatile ce poate transforma ocazional o încăpere în într-un dormitor de oaspeți, un birou pentru munca de acasă sau un dressing pentru depozitarea hainelor, casele din Pipera sunt destul de spațioase pentru a se plia pe nevoile tale.

Dacă ești în căutarea unei case în zona de nord a capitalei, primul pas este să descoperi proprietățile disponibile, pe https://click4home.ro/proprietati/  sau să ne suni la 0727 722 907 pentru oferte personalizate.