News

Case Pipera – mai aproape de școala copiilor tăi

De Dinu Iuliana
Publicat in Inspiratie
Pornit aprilie 14, 2021

Case Pipera

Case Pipera, vin cu numeroase avantaje pentru familiile cu copii. Un criteriu important este proximitatea față de școala pe care o urmează sau vrei să o urmeze copilul tău. Astfel în zona Pipera găsești numeroase școli prestigioase pentru educația copilului tău, fie că este la grădiniță, școala primară, gimnazială sau liceu. Aici vei găsi numeroase alternative de școli private internaționale, precum Școala Americană, Cambridge School of Bucharest, Little London International Academy, British School of Bucharest sau Liceul francez Anna de Noailles. Cei care sunt în căutarea unei noi locuințe, dar în același timp pun preț pe educația copiilor, vor găsi în Pipera zona ideală pentru viitorul familiei lor.

Școli recunoscute la nivel internațional, comunități de copii multi-culturale

Printre principalele caracteristici ale unei școli internaționale se numără: comunitatea multiculturală și internațională, cunoașterea unei limbi străine cu un nivel similar al unui vorbitor nativ și recunoașterea la nivel internațional a diplomelor și programelor absolvite de copii. Situate în Pipera-Voluntari, la doar câțiva kilometri de centrul Bucureștiului, școlile sunt adesea amplasate pe un campus ce se întinde pe mai multe hectare.

Case Pipera

Îți pregătești copilul pentru viitor

În aceste vremuri pline de provocări la tot pasul, cu schimbări rapide, obiectivul tău în calitate de părinte este să îi oferi copilului acces la o educație aleasă și de a-i maximiza copilului tău întregul său potențial, cultivându-i curiozitatea de a învăța și să îi oferi noi posibilități, acest lucru însemnând inclusiv acces la cele mai bune școli. Pentru a-i da ocazia să se bucure de o experiență unică care îi aduce învățarea în viață, în același timp insuflându-i valori solide și abilități esențiale de viață, iar școlile de prestigiu din zona Pipera sunt deja alegerea ta, atunci este firesc să îți dorești ca și viitoarea ta casă să se afle în aceeași zonă.

Case Pipera

Mai mult decât o școală, un mod de viață

Case Pipera se află aproape de școli ce propun dincolo de o educație aleasă, un mod de viață sănătos. Majoritatea școlilor, oferă campus ce include numeroase biblioteci tematice dedicate diferitelor materii și secțiune predate în școală, laboratoare de știință și IT dotate cu echipamente moderne, special gândite pentru dezvoltarea noilor competențe ale tinerelor generații și camere pentru dezvoltarea abilităților cultural-artistice precum, artă, dramă, muzică și design sau tehnologie.

Dacă ești în căutarea unei proprietăți în zona de nord a capitalei, te invităm să descoperi proprietățile disponibile, pe https://ded5116.inmotionhosting.com/~click4home sau să ne suni la 0727 722 907 pentru oferte personalizate.