Închide ochii pentru câteva clipe. Trage aer adânc în piept, imaginează-ți că în jurul tău se află câțiva copaci, deasupra ta este un cer senin, iar muzica ambientală este ciripitul păsărilor. Acum, deschide ochii și proiectează-te în acest decor, unde te-ai putea trezi în fiecare dimineață, alături de familia ta. Sună bine, nu-i așa?

Una dintre misiunile Click4home este să îndeplinească acest vis pentru tine, așa că nu ezita să arunci o privire peste proiectele noastre ce întrunesc deja liniștea descrisă mai sus: Paradis Residence, LA Residence, Darwin Residence, Residence5 și 4Residence.

Iar pentru că tabloul de beneficii pe care îl ai locuind înafara unui oraș aglomerat este mult mai mult decât imaginea descrisă mai sus, vom descrie pe scurt câteva dintre aceste avantaje:

Aerul curat

Dacă locuiești în București sau în unul dintre orașele mari din țară, cu siguranță știi deja că poluarea și aerul încărcat cu noxe și praf depășește limita bunului simț. Nu ai nevoie de nici o testare a aerului ca să simți într-adevăr că ceea ce respiri nu este ceea ce corpul tău are nevoie. Însă, dacă ești dispus să renunți la agitația orașului în timpul liber, îndreaptă-ți atenția către zonele din aproprierea Bucureștiului. Acolo vei putea respira un aer mult mai curat, cu beneficii pentru tine și familia ta, pe termen lung.

Liniștea

Când ieși de la muncă și ajungi în traficul agitat, tot ceea ce îți dorești atunci când ajungi acasă este puțină liniște, așa e firesc. Și totuși, cum poți avea parte de liniște într-un oraș dinamic, unde clanxonul se aude la fiecare minut și tumultul mulțimii pătrunde în interiorul casei tale? Soluția pe care ți-o recomandăm este aceea de a opta pentru o locuință înafara orașului, acolo unde vei aprecia cu adevărat liniștea.

Siguranța

Familia este pe primul plan, asta e o certitudine. Iar siguranța lor, este cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi. Dacă alegi să-ți achiziționezi o locuință în aproprierea orașului, grijile tale în acest sens vor scădea considerabil. Copiii tăi vor avea posibilitatea de a se juca în natură, feriți de betoanele și primejdiile dintre blocuri, se vor bucura de spațiile verzi și unde își vor putea petrece o copilărie fericită. În plus, spațiile rezidențiale nou construite beneficiază de o pază sporită, prin supraveghere video, barieră sau poartă acționate prin telecomandă, și chiar posturi cu paznici.

Randament financiar imobiliar

Dacă ești o persoană mai pragmatică, atunci te poți gândi și la randamentul financiar imobiliar pe care o locuință recent construită în aproprierea Bucureștiului îl va avea. O casă sau un apartament achiziționat acum, va crește ca valoare semnificativ în viitorul apropriat, pentru că toate beneficiile mai sus menționate vor îndemna lumea să-și aleagă o locuință într-o astfel de zonă.

Dacă stai bine să te gândești, credem că ai putea identifica mult mai multe alte avantaje pe lângă cele descrise mai sus, avantaje care îți indică faptul că o locuință înafara Bucureștiului este exact ceea ce ai nevoie, ce cauți pentru tine și familia ta.

Tunari, Ilfov, este una din zonele care începe să găzduiască cele mai avantajoase apartamente și case din aproprierea Bucureștiului. Pe platforma Click4home se regăsesc acum 5 dintre ele, proiecte ce răspund cu promptitudine tuturor nevoilor unui public modern și dinamic.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect anume, nu ezita să ne contactezi. Click4home, împreună pentru casa ta!

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.