Mediul urban este într-o continuă dezvoltare, și implicit, schimbare. Viața pe care o trăim acum este caracterizată de agitație, de focus pe dezvoltarea profesională și personală, astfel încât, puținul timp care ne rămâne să-l petrecem acasă, în compania celor dragi, trebuie valorificat la maxim.

În oferta imobiliară se regăsește tot mai frecvent conceptul de Complex Rezidențial, Ansamblu Rezidențial sau Zonă Rezidențială, iar pentru că pe platforma Click4home îți propunem astfel de locuințe, îți împărtășim care sunt câteva dintre avantajele unei astfel de alegeri.

1. Siguranța

Indiferent de prioritățile noastre zilnice, pe primul loc se regăsește mereu familia. Când pleci la birou, vrei să-i știi pe cei dragi în siguranță, feriți de problemele urbane și de orice i-ar putea pune în pericol. Cele mai multe Ansambluri Rezidențiale punctează foarte bine acest aspect, fiind gândite ca un circuit închis, unde accesul este limitat de o barieră și/sau pază. În plus, tehnologia este parte din orice construcție nouă, așa că, supravegherea video a cartierului este pe lista de beneficii a multor Complexe Rezidențiale.

2. Uniformitate în design

O parte din oameni ar putea percepe acest avantaj ca fiind ușor superficial, dar tu, ca viitor proprietar al locuinței tale, știi cât este de important ca zona în care stai să aibă acel vibe fresh, uniform, să-ți ofere acea stare de bine doar când ajungi în aproprierea ei. Ansamblurile Rezidențiale sunt proiectate individual, astfel încât totul să capete sens la finalul construcțiilor. Iar dacă te și confrunți cu puțin OCD, atunci cu siguranță noua ta casă trebuie să facă parte dintr-un Complex Rezidențial.

Aruncă o privire peste proiectul nostru, Residence5.

3. Comunitate

Cum ar fi viața în singurătate? Pentru unii ar putea părea un vis, dar pentru cei mai mulți dintre noi înseamnă monotonie. Zonele Rezidențiale se compun cel mai frecvent din familii tinere, al căror scop este liniștea și siguranța. Astfel, în cadrul acestora, se formează o comunitate unită, unde vecinii își respectă reciproc intimitatea, respectă mediul care îi înconjoară și bunurile la care au acces.

Iar dacă vreodată ai nevoie de o linguriță de zahăr, cu siguranță poți apela la unul dintre vecinii tăi.

4. Accesibilitate

Familiile moderne au nevoie de soluții moderne, iar accesibilitatea față de magazine, spații de joacă, grădinițe, saloane și așa mai departe, este cea mai importantă nevoie a lor. De cele mai multe ori, Ansamblurile Rezidențiale ce se întind pe suprafețe mai mari, construiesc înăuntrul lor spații de joacă pentru copii, magazine, uneori chiar creșe și grădinițe, totul pentru a facilita viața locatarilor. În plus, Zonele Rezidențiale sunt construite de regulă destul de ferite de agitația urbană, dar destul de aproape de punctele de interes din oraș.

Un astfel de Complex este și Paradis Residence, pe care te invităm să-l descoperi aici.

5. Locuri de parcare și spații verzi

Două dintre cele mai mari probleme ale orașului în care locuim sunt lipsa parcărilor și lipsa spațiilor verzi. Într-un Ansamblu Rezidențial însă, aceste probleme devin beneficii, lucruri normale. Constructorii anticipează nevoile din zilele noastre, tocmai de aceea într-un Complex Rezidențial, fiecare apartament sau casă este proiectat cu loc de parcare inclus, dar și cu spații verzi și parcuri ambientale, menite să creeze un mediu cât mai plăcut, dar și practic.

Dacă în gândul tău exista posibilitatea să alegi o locuință într-un Complex Rezidențial, atunci sperăm că avantajele descrise mai sus au reușit să favorizeze decizia ta. Iar dacă în continuare vrei să afli mai multe detalii despre posibilitățile tale, noi te așteptăm la o discuție, în urma căreia vom personaliza cele mai bune alegeri pentru tine. Scrie-ne și hai să ne cunoaștem mai bine ????

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.