Ansamblu Vile Tunari, este o alegere inteligentă pentru tine și cei dragi. În primul rând este vorba despre oameni, care aici sunt de calitate, o comunitatea de vecini sigură și pe care te poți baza. Un ansamblu de vile în Tunari are și avantajul poziționării. Aflat în proximitatea orașului, în zona de nord, o zonă de top a capitalei ce găzduiește principalele centre de business. Și nu în ultimul rând, un complex rezidențial aduce un plus pe puncte la capitolul intimitate, pentru o viață liniștită. În acest articol, ne-am propus să îți detaliem o scurtă analiză a principalelor 3 avantaje pe care viața într-un ansamblu vile Tunari ți le oferă:

1. Mai liniștit datorită sentimentului de siguranță – unul dintre cele mai apreciate avantaje ale unui ansamblu rezidențial Tunari este faptul că se bucură de o comunitate unită, cu acces limitat în interiorul ansamblului doar din partea vecinilor sau a persoanelor cunoscute de către aceștia. Care este avantajul pentru voi, ca familie? Tu vei știi că bunurile tale sunt în siguranță și ești mai relaxat când cei mici se bucură în voie de momentele petrecută la joacă, în fața casei.

2. Facilități chiar în interiorul ansamblului: spații comune, terenuri și locuri de joacă – cu mici cu mari, toți avem vrem să ne relaxăm, iar când . Într-un ansamblu rezidențial Tunari te vei putea bucura de astfel de momente chiar în interiorul ansamblului, în spațiile amenajate în acest scop. Fie că vă bucurați de o plimbare sau alegeți să petreceți o după-amiază de vară la piscină, să jucați un meci de baschet cu vecinii sau să ieșiți la jogging, toate acestea sunt posibile chiar în interiorul ansamblului. Copiii se pot bucura și ei de aceste facilități în timp ce voi puteți să vă vedeți în liniște de activitatea profesională sau activitățile din interiorul propriei case.

3. Modern și curat – în ansamblurile mici faptul că sunt puține case, grija față de spațiile comune este menținută mai ușor, prin faptul că locatarii comunică mai bine și iau decizii rapid împreună. Ghidați de principii și valori comune, grija pentru ansamblu și armonia conduc la o viață plăcută și un trai de vis, într-un ansamblu de vile în Tunari pentru casa ideală.

Curios să afli cum este să trăiești într-un complex privat în Tunari? Te invităm să vizualizezi portofoliul Click4home și să ne contactezi pentru o vizionare.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.