Ansamblu rezidențial Tunari, un loc în care așteptările familiei tale se întâlnesc cu cele mai moderne case individuale. Decizia achiziționării unei noi locuințe este un pas important spre conturarea a și mai multor momente calitative petrecute acasă. Atunci când îți dorești ce e mai bun pentru tine și familia ta, noi îți facem cunoștință cu ansamblu rezidențial Tunari.

Poziționarea - La doar 8 km de capitală, zona Tunari vă întâmpină cu 4 puncte de acces spre București, astfel că traficul este destul de fluidizat, însă și sistemul de transport în comun este bine pus la punct. Aveți ieșire la zona de business, ceea ce înseamnă că nu vei petrece mult timp pe drum atunci când ai de mers la serviciu. În rest, zona îți pune la dispoziție toate lucrurile de care ai nevoie, precum centre comerciale, școli private, dar și o mulțime de spații în care vă puteți relaxa.

Case spațioase - Pentru un confort sporit, este important ca fiecare membru al familiei tale să se simtă în largul săuîn noua locuință. În cazul acestor case individuale, cele două nivele vă oferă încăperi spațioase, în care vă puteți amenaja zona în care petreceți timpul împreună, dar și spațiile personale, după bunul plac și nevoile pe care le aveți.

Zonă liniștită - După o zi lungă, la birou, cu siguranță îți va surâde ideea de a petrece clipe în intimitatea familiei. Acest ansamblu rezidențial Tunari vă oferă un spațiu privat, bine delimitat de vecini, de care vă desparte și o curte, astfel încât să vă puteți desfășura orice activitate doriți. În plus, datorită poziționării și al circuitului închis, veți fi feriți de zgomotele traficului, iar momentele de liniște vor fi cu adevărat savurate.

Investiție - Având în vedere dinamica pieței imobiliare, o casă individuală aici poate să reprezinte o achiziție care poate reprezenta o investiție pentru familia ta.  O zonă în plină ascensiune, care se dezvoltă pe zi ce trece tot mai mult, vă asigură o achiziție inteligentă, într-un viitor sigur pentru copii.

Ești mai aproape decât ai crede de locuința pe care să o numești acasă. Dacă vrei să descoperi și tu proprietățile dintr-un ansamblu rezidențial Tunari, te invităm în continuare aici.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.