Ansamblu rezidențial Tunari, un loc în care atât tu, cât și familia ta, vă veți bucura de toate beneficiile posibile. Atunci când cauți un nou loc în care să vă petreceți zilele, un loc pe care să îl numiți ”acasă”, este necesar să treceți prin câțiva pași care vă vor ghida spre proprietatea perfectă pentru voi. Cu răbdare, suntem siguri că veți ajunge și acolo. Până atunci, vă introducem în povestea ansamblu rezidențial Tunari, unde fiecare construcție a fost clădită pe principiul calității și al sustenabilității.

Ansamblu rezidențial Tunari - etajul principal - Click4Home

Propria grădină

Acest ansamblu rezidențial Tunari nu vă oferă doar un acoperis deasupra capului, ci o întreagă experiență. Este demonstrat faptul că o curte este benefică prin mai multe moduri, pentru familie. Desfășurarea diverselor activități în aer liber reduce stresul și vă permite să vă simțiți mult mai bine. În funcție de modul în care vă doriți să amenajați grădina, dimineața puteți savura cafeaua cu o priveliste încântătoare și un parfum îmbietor, oferit de florile plantate. Copiii pot să se joace desculți și să alerge liniștiți prin gazonul îngrijit. Când se lasă seara, nimic nu se compară cu o cină în aer liber, pregătită la grill, în timp ce te bucuri alături de jumătatea ta și de un vin Chardonnay.

O curte proprie vă permite să utilizați acel spațiul după bunul plac. Copiii își doresc o căsuță în copac? Vă doriți un câine la curte? Sigur, aceste lucruri sunt posibile atunci când spațiul este al vostru, iar modificările sunt în conformitate cu politicile acestui ansamblu rezidențial Tunari.

Designul si arhitectura

Ansamblu rezidențial Tunari vă oferă și o imagine unitară, căci întreg cartierul este construit sub aceeași arhitectură modernă. Aici veți fi întâmpinați de case în același stil, iar pe alocuri spații verzi de care puteți profita din plin, iar copiii vor fi și ei bucuroși pentru spațiile de joacă special amenajate.

În interior, casele vă oferă posibilitatea de a le amenaja după propriile preferințe și nevoi. Puteți să lucrați la detalii precum paleta de culori a întregii case, piesele de mobilier potrivite care să vă fie confortabile, dar care să și completeze și întreg designul, dar nu în ultimul rând, vă puteți ocupa de accesorii, care vor oferi personalitate încăperilor.

Ansamblu rezidențial Tunari - dormitor - Click4Home

Construcții eficiente

Aceste construcții, care aparțin de ansamblu rezidențial Tunari, sunt clădite la un standard mult mai ridicat. Cele mai noi materiale și metode de construcție, cât și tehnologiile folosite, fac aceste locuințe să fie eficiente din punct de vedere energetic, reducând cu mult costurile de întreținere.

Pentru a vedea și mai multe beneficii, te invităm în continuare aici, unde vei descoperi propritățile care fac parte din portofoliul nostru.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.