News

Ansamblu rezidențial Tunari cu design modern, ce îmbină utilul cu plăcutul

De Dinu Iuliana
Publicat in Blog
Pornit iunie 11, 2021

Residential complex

Ansamblu rezidențial Tunari, o nouă oportunitate pentru a profita din plin de zilele petrecute acasă. Căutarea unei proprietăți în care tu, împreună cu familia ta să vă bucurați din plin de noua voastră casă nouă, vă va aduce nenumărate momente de bucurie și entuziasm, și cu ceva provocări. O astfel de schimbare în viața familiei înseamnă un angajament pe termen mediu sau lung astfel că, este de dorit ca noua voastră casă să îmbine utilul cu plăcutul și să vă aducă pe lângă beneficiile clasice, cum sunt, mai mult spațiu, mai multă liniște și o viață la curte și alte facilități moderne care să vă ocupe timpul liber cât mai aproape de casă. Există acum în noile ansambluri rezidențiale de case, mai multe beneficii pentru tinerele familii.

Când vrei ca fiecare clipă pe care o petreci departe de agitația urbană, să îți aducă și clipe de răsfăț pentru tine și familia ta,atunci vei căuta să alegi o casă situată într-un ansamblu rezidențial care vă va permite să faceți activități sportive, să petreceți cât mai mult timp la joacă împreună cu micuții voștri. Noi îți recomandăm să descoperi mai multe despre ansamblu rezidențial Tunari, DOXA Gardens Residence. Acestea este unul dintre cele mai noi și bine puse la punct ansambluri din zonă, format din case tip duplex, cu 4 camere, 4 băi și două locuri de parcare, situate chiar în fața casei. Aceste tipuri de locuințe reprezintă alegerea ideală când te gândești cât de util este pentru familia ta să fie atât de aproape de tot ceea ce îi face viața mai simplă, mai plăcută și plină de zâmbete, iar în continuare îți vom prezenta mai multe aspectecare te vor convinge de aceste avantaje.

Piscina - una dintre atracțiile ansamblului DOXA GardensResidence o reprezintă piscina din incinta cartierului. Aici te poți relaxa în timp ce micuțul tău își perfecționează stilul de înot sau puteți face mici competiții de probe acvatice sau subacvatice. Dacă în schimb micuța ta preferă exerciții de gimnastică aerobică, pe tine te va ajuta să îți tonifiezi musculatura, iar ea se va simți ca o mică sirenă. Iar dacă își invită și câțiva prieteni, un volei la piscină sau o partidă de polo în bazin o să fie distracția verii și vor lega prietenii frumoase, dezvoltându-se cât mai armonios și profitând cât mai mult de vremea de afară. Acest lucru înseamnă că vei avea copii mai sănătoși și echilibrați atât fizic, cât mai ales emoțional, iar familia ta este ceea ce contează cel mai mult pentru tine.

Click 4 Home Romania Residential complex Tunari

Locuri de joacă – nu doar apa este mediul propice pentru dezvoltarea unor caractere puternice, ci și locurile de joacă.Într-un mediu plin de jocuri atractive, alături de camarazi de vârsta lor, cei mici sunt gata să pășească cu dreptul în aventura vieții lor. Tu te vei bucura de liniște știindu-i în siguranță, iar ei vor petrece mai mult timp departe de ecrane și mai aproape de natură.

Residential complex

Mai multă mobilitate pe aleile de promenadă - simți că nu ai suficient timp pentru tot ce ți-ai dori să faci? Acum câștigi timp având o casă situată într-un ansamblu rezidențial cu alei de promenada unde poți face jogging dimineața, la prânz sau seara, chiar în jurul casei tale. Te poți bucura de o plimbare relaxantă după zilele tensionate de la birou sau te poți bucura de o promenada în compania micuților tăi pentru a admira copacii, a asculta ciripitul păsărilor sau o plimbare cu bicicleta într-un mediu sigur și sănătos.

Ansamblu rezidențial Tunari DOXA GARDENS îți propune numeroase activități recreative contribuind la creșterea calitățiivieții de zi cu zi a familiei tale. Alege o casă în ansamblul DOXA Gardens si vei alege mai mult decât o proprietate, un stil de viață sănătos și plin de magie într-o comunitate de familii tinere, la fel ca tine. Dacă dorești să vă bucurați pentru câțiva ani buni de un loc plin de beneficii căruia să îi spuneți acasă, atunci aici vă așteaptă mai multe detalii. Noi te vom asista pe tot parcursul achiziției imobiliare, de la descoperirea proprietăților și până la semnarea contractului, iar dacă îți dorești să programezi o vizionare, o poți face foarte simplu, chiar aici.