News

Ansamblu Case Tunari – intimitate și siguranță pentru tine și cei dragi

De Dinu Iuliana
Publicat in Blog, Inspiratie, Luxury
Pornit mai 07, 2021

Ansamblu Case Tunari

Ansamblu Case Tunari, sunt opțiunea pe care o aleg tot mai multe familii și credem că alegerea este cea potrivită din mai multe considerente. Dar credem că printre primele motive pentru care aleg să facă mutarea la o casă situată într-un ansamblu rezidențial Tunari se numără intimitatea și siguranța pentru ei și cei dragi. Când se întâmplă o astfel de mutare, viitoarea casă trebuie să îndeplinească mai multe criterii care țin de obiceiurile familiei, activitățile fiecăruia, dar la un singur aspect țin toate familiile, nevoia primară a fiecăruia dintre noi, respectiv siguranța și intimitatea. Suntem oameni şi este normal să avem numeroase nevoi şi dorinţe, mai mult sau mai puțin variate sau sofisticate. Unele dintre aceste nevoi sunt, însă, mai puţin importante decât celelalte şi se pot satisface numai dacă cele primare (dinaintea lor) au fost îndeplinite. Pe acest principiu funcționează fiecare dintre noi. La nevoia de siguranță intră integritate fizică, ce cuprinde siguranța casei și a familiei. Noi ne-am propus să scanăm pentru tine elementele de siguranță și intimitate, astfel încât tu să poți să ai un check list pregătit pentru viitoarea ta casă.

Poarta de acces în ansamblu – adesea la intrarea într-un ansamblu case Tunari găsești o poartă de acces cu gard sau barieră și eventual un post de pază cu paznic. Acest prim pas răspunde celor două aspecte intimitate și siguranță, asigurându-te pe tine că ansamblul este ferit de persoane străine. Doar tu și ceilalți proprietari puteți avea accesa sau acordați acces fie acelor persoane în care aveți încredere (prieteni, familie sau cunoscuți), fie persoanelor străine pe care le însoțiți pe durata vizitei lor în ansamblu (curier, meșteri care vin temporar pentru reparații, etc). Este important să verifici cum se face accesul (barieră cu telecomandă, poartă pe șină, post cu paznic) și câte elemente de siguranță vor exista în noul ansamblu în care urmează să îți alegi viitoarea ta casă.

Ansamblu Case Tunari

Supravegherea video – odată intrat în ansamblu, vei vrea să știi că și dincolo de poarta de acces bunurile tale, dar mai ales familia, sunt în siguranță. Adesea, pentru Ansamblu Case Tunari, poți să găsești, de la simple camere de supraveghere până la sisteme complexe de monitorizare video urmărite dintr-un post de control. Având în vedere că este un cartier liniștit, cu vecini de calitate în interiorul ansamblului elementele de supraveghere sunt moderate.

Iluminat, semnalistică și indicatoare – În funcție de dimensiunea ansamblului, tot la capitolul siguranță se încadrează iluminatul aleilor interioare și indicatoarele cu limita de viteză, trecerile de pietoni sau chiar semafoare. Dacă la iluminat poți avea stâlpi cu lămpi solare care se pot programa în funcție de răsăritul sau apusul soarelui, la semnalistică indicatoarele pot varia foarte mult în funcție de dimensiunile ansamblului și facilitățile existente. Un aspect important îl reprezintă asigurarea acestor elemente de către dezvoltator, la recepția casei. Adesea ne concentrăm pe propria locuință, însă și elementele din spațiile comune ar trebui să beneficieze de aceeași atenție din partea ta.

Când ai hotărât că este momentul potrivit șă descoperi mai multe detalii în ceea ce privește casele disponibile în Tunari, te invităm să consulți aici lista caselor disponibile și să faci alegerea potrivită pentru tine și cei dragi.