News

Ansamblu Case Pipera – alegerea potrivită pentru echilibrul perfect între viața privată și cea profesională

De Dinu Iuliana
Publicat in Interviu, Luxury
Pornit mai 14, 2021

Ansamblu Case Pipera

Ansamblu Case Pipera, reprezintă alegerea perfectă când vine vorba de îmbinarea armonioasă a vieții de familie cu cea profesională cel puțin datorită zonei, facilităților și a spațiilor versatile. Astfel că printre elementele care conduc către decizia de a achiziționa o casă în zona de nord a capitalei cântărește destul de mult balanța work-life. În primul rând tele-munca capătă tot mai mult teren, școala online sau timpul petrecut cu cei mici acasă a câștigat și el teren, iar criza sanitară ne-au constrâns în ultima perioadă ca inclusiv evenimentele personale să fie organizate acasă. Luând în considerare toate aceste aspecte, dar și faptul că punem tot mai mult preț pe echilibru și întoarcerea la valorile noastre fundamentale, ajungem la criteriile de căutare a viitoarei locuințe. La Click4home suntem atenți la toate aspectele ce contează pentru clienții noștri și iată că le-am sintetizat mai jos, astfel încât tu să poți profita de aceste informații și să pornești informat spre casa visurilor tale.

Zona Pipera – prima întrebare când ești în căutarea unei vile într-un Ansamblu Case Pipera este legată de zonă. Pe lângă faptul că Pipera este zona zero de business a capitalei, această poziționare asigură prin amplasare acces rapid și timp scurt între casă și birou: Tot datorită zonei, opțiunile pentru a te deconecta după zilele lungi de birou sunt numeroase. Poți opta pentru o ieșire la restaurant sau la o cafea cu parfum sud-american, într-o locație premium aflată la fel de aproape de casă sau de birou. Poți alege o sală de sport lângă casă sau aproape de birou sau poți opta pentru diferitele activități precum shopping, karting sau echitație. Zona Pipera îți asigură și o ieșire rapidă spre munte, ceea ce face ca zona să fie potrivită și pentru mini-vacanțele tale, când nu mai este necesar să străbați Bucureștiului pentru a te bucura de sporturile de iarnă sau răcoarea unei drumeții în zilele toride de vară.

Ansamblu Case Pipera

Biroul de acasă – alegerea unei case într-un ansamblu din Pipera, reprezintă alegerea potrivită chiar și când biroul tău se mută acasă. Majoritatea vilelor dispun de cel puțin 4 camere, iar una dintre camere se poate transforma foarte ușor într-un birou de acasă. Funcțiile digitale ale caselor dintr-un Ansamblu Case Pipera, facilitează conexiunea de acasă la activitatea de birou. Liniștea zonei de asemenea, asigură spațiul ideal pentru a avea eficiență maximă chiar și atunci când lucrezi de acasă. Având posibilitatea de a muta munca de birou acasă, poți petrece mai mult timp împreună cu familia. Puteți lua masa împreună, chiar dacă pentru emailuri, prezentări sau conferințe, ai posibilitatea să te izolezi și să lucrezi în liniște.

Ansamblu Case Pipera

Evenimente personale în mijlocul naturii, chiar în curtea ta – micile evenimente fericite din viața ta și a familiei, sunt de acum găzduite chiar în curtea casei tale. Chiar și în zilele în care ești ocupat cu munca de la birou sau în weekend-urile în care lucrezi pentru afacerea ta, știi că ești aproape de familie și cei dragi, iar ei se pot bucura de prezența ta. Armonia și echilibrul vieții de familie sunt astfel menținute, chiar și în momentele cele mai solicitante pentru tine., iar tu ai toata energia de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele tale personale și profesionale.

Atunci cînd tu ai hotărât că este momentul potrivit șă descoperi mai multe detalii în ceea ce privește casele disponibile în nordul capitalei, poți intra aici să consulți lista ansamblurilor de case disponibile și să faci alegerea potrivită pentru tine și ai tăi.