Ansamblu rezidențial Tunari, o nouă oportunitatea pentru a profita din plin de zilele petrecute acasă. Căutarea unei proprietăți în care tu, alături de familia ta să vă așezați, vine la pachet cu o mulțime de momente de entuziasm, dar și cu o mulțime de semne de întrebare. O astfel de investiție înseamnă un angajament pe termen lung astfel că, decizia ar trebui să fie una importantă și documentată. Există situații în care în clipa în care ai pășit într-o casă, vei simți imediat că poate să fie locul pe care să îl numești acasă, însă dacă nu te poți ghida după sentiment, atunci ar fi bine să studiezi cât mai mult caracteristicile.

Când vrei să te îndepărtezi puțin de agitația urbană, să profiți alături de familia ta de cât mai multă liniște, dar în același timp să aveți acces facil spre principalele punte de interes, îți recomandăm să descoperi mai multe despre ansamblu rezidențial Tunari. Skylight Residence este unul dintre cele mai bine cotate ansambluri din zonă, format din case individuale, cu 4-5 camere, 4 băi și două parcări în fața casei. Este alegerea ideală când vine vorba de confortul familiei tale, iar în continuare îți vom prezenta mai multe aspecte.


Siguranța familiei tale - una dintre nevoile care stau la baza piramidei nevoilor omului este nevoia de a se simți în siguranță, iar o casă ar trebuie să bifeze acest aspect. Circuitul acestui ansamblu rezidențial Tunari este închis, iar accesul se face doar pe la barieră sau poartă accesată cu telecomandă. Acest lucru înseamnă că veți fi mai protejați în fața unor situații neplăcute, iar tu vei fi mai liniștit când trebuie să pleci de acasă, iar familia ta rămâne într-un loc cât se poate de sigur.


Case SMART - toate casele din cadrul ansamblului rezidențial Tunari, Skylight, sunt construite la cele mai înalte standarde, cu finisaje premium, dar și cu funcții smart. În acest fel, vei avea mult mai mult control asupra funcționalității casei, iar în cazul în care munca te prinde mai mult pe acasă, te poți bucura de internet de mare viteză datorită fibrei optice existente.


Comunitate - chiar dacă te vei bucura de mai multă liniște, fiind mai departe de oraș, aici vei avea noi oportunități de a te integra, alături de familia ta, într-o comunitate care mizează pe aceleași valori ca tine. Aici poți forma noi relații de prietenie cu vecinii și, de ce nu, poate chiar relații de business. De asemenea, copiii voștri își vor putea face și ei noi relații de prietenie și vor putea profita din plin de spațiile verzi unde vor putea desfășura diverse activități, într-un spațiu sigur.

Ansamblu rezidențial Tunari Skylight îți oferă experiența vieții de zi cu zi într-un confort premium, într-o proprietate care a fost clădită pentru a îndeplini până și cele mai pretențioase cerințe. Dacă dorești să oferi și tu familiei tale un nou loc de care să vă bucurați împreună, atunci aici te așteaptă mai multe detalii. Noi suntem alături de tine la orice pas, iar dacă dorești să programezi o vizionare, o poți face aici.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.