Când se apropie momentul trecerii în noul an, cu toții ne luăm câteva momente să ne gândim la toate rezoluțiile pe care le avem, la toate dorințele la care vom lucra, pentru a face tot posibilul să devină realitate. Lista poate fi mai lungă sau mai scurtă, iar unele dintre rezoluții pot fi mai curajoase decât celălalte, însă noi suntem siguri că veți avea parte de tot ceea ce vă doriți.

Atunci când iei în calcul și nevoile familiei tale, înseamnă că te gândești să le oferi tot ce e mai bun, iar asta, înseamnă de multe ori, acel cămin în care să petreceți clipe cu adevărat speciale. Cum ar suna pentru voi începutul unui nou an, într-o casă nouă? Dacă te încântă ideea, atunci te invităm în continuare să descoperi mai multe despre două dintre opțiunile care, spunem noi, s-ar plia pe nevoile tale și a familiei.

Complex Paradis - un proiect cu suflet 

Din dorința de a crea locuințe care să ofere familiilor cât mai mult spațiu, care înseamnă și confort, într-o zonă liniștită, dar care păstrează și o atmosferă vibrantă, a prins contur Complexul Paradis. Aflat la doar câteva minute de zona business din București, în Tunari, proiectul cuprinde 42 de vile, în zona cu cea mai mare dezvoltare imobiliară.


Pentru că am vorbit de spațiu, trebuie să știi că aceste vile sunt compartimentate în 4 sau 5 camere, construite în regim de parter, un etaj și un pod mansardabil, astfel că, fiecare membru al familiei tale să se simtă cât se poate de confortabil în noua casă.

Finisajele moderne vă vor permite să amenajați întreaga proprietate după placul vostru. O bucătărie în care să experimentați cele mai savuroase momente, un living în care să vă relaxați împreună și dormitoare care să vă asigure cele mai odihnitoare momente, sunt doar câteva din lucrurile care vă așteaptă aici, în Complexul Paradis.

Bineînțeles, atunci când vorbim despre o casă, vorbim și despre curte, care cu siguranță va deveni unul dintre spațiile preferate al familiei. Atunci când veți dori să savurați o gură de aer proaspăt, să vă bucrați de cafeaua de dimineață pe terasă sau să desfășurați diverse activități, aici veți găsi un loc perfect.

Mai multe informații referitoare la acest complex găsești aici.

Skylight Residence - case inteligente, construite cu suflet

O investiție într-o casă smart înseamnă un stil de viață care îmbină perfect utilul cu plăcutul. Acest proiect, pe lângă faptul că a fost gândit astfel încât să ofere familiilor tot confortul necesar, aduce în plus detalii specifice caselor inteligente, precum întrerupătoare smart, fibră optică pentru conexiune internet în toate spațiile casei și așa mai departe.

Situat în Tunari, acest complex te întâmpină cu 23 de case individuale, o comunitate de familii tinere și o zonă foarte bine întreținută. Fiecare proprietate dispune de un parter luminos și spațios pentru zona de living și bucătărie, iar sus, la etaj, veți găsi dormitoarele, suficiente la număr pentru întreaga familie.

În spatele casei ușa se deschide spre terasă, locul unde veți putea să vă bucurați de aerul curat și de beneficiile unui spațiu verde, pe care îl puteți amenaja după gusturile și nevoile voastre.

Pentru a descoperi mai multe despre Skylight Residence, te invităm în continuare aici.

Pentru cel mai frumos sentiment de acasă, noi te încurajăm să găsești cea mai bună opțiune pentru tine și familia ta, un nou loc în care să creați amintiri deosebite. În cazul în care simți că te copleșesc atât de multe informații la care trebuie să fii atent, noi îți vom fi alături la fiecare pas, de la alegere, până la mutarea efectică. Descoperă aici cum.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.