Într-un articol precedent ți-am povestit care sunt beneficiile majore ale unui ansamblu rezidențial. Azi, continuăm povestea și să îți prezentăm mai în detaliu unul dintre minunatele proiecte rezidențiale disponibile pe noua platformă digital imobiliară Click4home, ansamblul rezidențial Darwin.

Dacă te vezi alături de familia ta într-un spațiu mai aproape de natură, unde puteți petrece împreună cât mai mult timp de calitate, înseamnă că acest complex vi se potrivește. Situat în imediata apropiere a Bucureștiului, în Nord, ansamblul Darwin îți oferă o cale de acces rapidă și facilă către punctele de interes majore.

Din momentul în care faci primul pas în cadrul acestui ansamblu, vei observa că siguranța primează. Întreg spațiul este împrejmuit de garduri, întotdeauna supravegheat de pază, iar accesul se face pe la barieră. Faptul că există un circuit închis, căminul și familia ta vor beneficia de mai multă siguranță.

Spațiile verzi din jurul locuințelor, facilitățile precum terenuri de basket, și fotbal, îți oferă posibilitatea de a profita din plin de timpul petrecut acasă. Asta înseamnă că vei avea oportunitatea ca tu și familia ta să rămâneți activi, într-un mediu care încurajează din plin ieșitul din casă.

Apartamentele vin cu suprafețe generoase, între 45 mp2 și 100 mp2 și sunt amplasate în blocuri cu până la 3 nivele. Stilul adoptat este unul modern, ce răspunde noilor tendințe în design. În funcție de așteptările pe care le ai, îți poți găsi cu ușurință un apartament potrivit ție, unde să te poți relaxa după zilele pline de la muncă. În interior te întâmpină spații largi și aerisite, camere mai luminoase și generoase, care dispun de geamuri mari.

Chiar și în privința finisajelor ai doar de câștigat. Apartamentele se predau direct la cheie, astfel că, nu mai e nevoie să te ocupi de gestionarea acestora și de eventuale reparații. Practic, îți faci bagajele și poți păși în noua ta casă, unde vei fi… acasă! Locul de parcare îți este asigurat în interiorul complexului, așa că te scăpăm și de grija locului unde îți lași mașina sau să îți pui semne de întrebare dacă aceasta se află în condiții de siguranță.


De asemenea, Ansamblul Darwin încurajează formarea unui colectiv dinamic, o comunitate de oameni binevoitori și deschiși, astfel că, vei avea o mulțime de oportunități de socializare.

Un alt avantaj puternic este că Ansamblul Darwin este situat în Tunari, într-o zonă în plină dezvoltare economică și comercială. Viteza de extindere este accelerată, fiind poziționat într-o zonă cu randament financiar crescut, în imediata vecinătate a noului terminal al Aeroportului Otopeni și a marilor centre comerciale din nordul capitalei.

Este și o investiție de viitor, un loc în care poți să îți formezi o familie sau să continui să te bucuri împreună cu familia ta de viața pe care ți-o imaginezi. Dacă pui preț pe viața din afara orelor de muncă și te gândești cât de importante sunt momentele afterwork, atunci îți vei găsi cu ușurință locul aici. Ești suficient de aproape de vibe-ul Bucureștiului, dar și suficient de departe încât să simți că evadezi din agitația urbană.

Vrei să povestim mai multe și să afli dacă acest complex este chiar pentru tine? Lasă-ne câteva date aici, iar noi te vom contacta.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.