Atunci când pornești în căutarea unei noi proprietăți în care să îți vezi zi de zi familia bucurându-se de toate facilitățile și de tot confortul necesar, trebuie să treci printr-un proces care, uneori, implică o informare riguroasă. Vrei o nouă locuință care să fie în proximitatea locurilor pe care le frecventați, dar care să fie destul de retrasă pentru a vă oferi și intimitate? Îți dorești spațiu suficient, dar în același timp, o structură a casei care să vă încurajeze să petreceți cât mai mult timp împreună? Îți imaginezi un loc în care să fii înconjurat de o comunitate prietenoasă, setată pe aceleași valori, dar în același timp, să există o distanță suficient de mare față de vecini? Îți facem cunoștință cu ansamblul rezidențial de vile premium Collection 10, situat în sectorul 1, București, în apropierea Stejarii Country Club.

Un loc exclusivist, un cartier rezidențial format din 10 vile unice, care se bucură de un aspect modern și sofisticat, cu design conceput de arhitectul multiplu premiat, Bogdan Neagu. Aceste proprietăți sunt o invitație spre un nou stil de viață, care îmbină într-un mod ideal liniștea de care avem nevoie acasă, în vecinătatea naturii, o comunitate tânără și apropierea față de punctele principale de interes.


Suntem din ce în ce mai conștienți de provocările care apar în jurul nostru, de modul în care mediul înconjurător este afectat. Astfel, aceste vile au fost concepute încât să fie prietenoase cu mediul, folosind sisteme care nu numai că te ajută pe tine la economisire, ci te fac și un proprietar responsabil față de natură și mediul care te înconjoară.

Ești prietenos cu mediul și economisești bani în același timp

În interiorul vilelor există o serie de elemente benefice în acest sens. Aici găsim recuperatoare de căldură independentă în pereți, cu randament maxim de 92%, care fac automat o împrospătare a aerului din încăperi, fără o pierdere semnificativă de energie în dormitoarele de la etajul 1. Acoperișul de la etajul 2, pe unde de obicei are loc risipa de căldură într-o locuință obișnuită, este izolat cu spumă poliuretanică, ceea ce înseamnă o mai bună menținere a temperaturii. Dispune de o încălzire în pardoseală cu pompă de turație variabilă și un termostat programabil, astfel încât căldura se distribuie uniform, iar spațiul se încălzește mult mai rapid. În plus, sistemul Smart Home ajută la economisirea energiei și oferă mai multă siguranță și flexibilitate.


Pentru un plus de confort, atât pentru tine, cât și pentru natură

În exteriorul acestor vile există un sistem de iluminare cu senzor crepuscular, astfel încât acesta nu va funcționa în permanență și nu trebuie să îți faci probleme dacă ai închis întrerupătorul sau nu. În plus, există un sistem de irigații în zona verde, cu senzor de umiditate pentru economia de apă. Gazonul va fi astfel bine întreținut, fără nici un efort suplimentar din partea ta. Dacă totuși printre pasiunile tale se numără grădinăritul și întreținerea spațiilor verzi, te poți bucura de această activitate în propria ta grădină.


Există o mulțime de alte beneficii care fac aceste vile locul perfect unde tu și familia ta să începeți o nouă viață. Dacă ai ajuns până aici și aceste lucruri te entuziasmează, te invităm în continuare să descoperi mai multe despre aceste proprietăți și să programezi o vizionare aici.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.