Dragostea se celebrează sub diverse forme, însă acum, în luna februarie, avem în calendar o lună întreagă pentru a sărbători dragostea. Pentru că ești nevoit să te distanțezi puțin de modul tradițional în care sărbătorești de obicei astfel de momente, îți propunem să-i atribui o nouă însemnătate acestei sărbători, conturată într-un plan de casă nouă alături de persoana iubită.

Acasă este locul în care ne simțim în siguranță, locul în care dragostea își pune amprenta asupra familiei. Mai mult decât un spațiu fizic, acasă reprezintă sentimentul stării de bine, de siguranță și confort. Așadar, te încurajăm să privești această zi specială ca pe oportunitatea ideală de a începe planificarea unui viitor împreună cu jumătatea ta, în găsirea unei noi locuințe potrivite dorințelor voastre.

Proiecții pe viitor - acasă au loc unele dintre cele mai frumoase momente, astfel că, atunci când ne referim la viitor, este important să ajungeți într-un loc în care să vă regăsiți amândoi, atât individual, cât și împreună. Înainte de a lua o decizie, ar fi minunat ca fiecare să își alcătuiască o listă cu proiecțiile sale asupra casei la care visează să ajungă. E o activitate de Valentines Day care vă va ajuta să vă cunoașteți și mai bine și să înțelegeți viziunea pe care o aveți asupra unui viitor comun.

Printre lucrurile pe care le puteți bifa pe această listă se pot regăsi aspecte precum tipul de proprietate, adică la casă sau apartament, dimensiune, numărul de camere, localizare și alte facilități de care să vă bucurați împreună. Puteți alcătui categoriile, iar mai apoi să vă expuneți viziunea.

Programați vizite - După ce ați discutat despre dorințele fiecăruia și ați reușit să ajungeți la un numitor comun, pasul următor ar fi să începeți să faceți programări pentru vizionări. În acest fel, veți avea ocazia să simțiți cu adevărat experiența unei noi locuințe. Este esențial să aveți o listă precum cea de mai sus, deoarece piața mobiliară este foarte versatilă, iar faptul că veți ajunge să vedeți prea multe proprietăți nu vă va ajuta. În acest fel, veți avea o idee destul de clară asupra proprietăților care se încadrează în cerințele voastre.

Din portofoliul nostru puteți alege cu ușurință proprietățile care rezonează cu ceea ce vă doriți. Aici puteți programa rapid și ușor o vizită în locațiile care vă interesează, iar noi vom fi mai mult decât încântați să vă însoțim în această călătorie.

După cum spuneam, iubirea se celebrează în diverse moduri, iar de acest Valetine's Day, prioritățile pot arăta altfel. Planurile conturate de voi vă vor conduce mai aproape de întemeierea căminului la care visați.

Aboneaza-te la newletter

Află când publicăm un articol nou și fii la crent cu cele mai interesante trend-uri din amenajări, interioare și multe altele.