Complex Rezidential Tunari

Contactează un consultant Click4home

Impreuna redefinim “casa ta” : iti oferim suport in alegerea proprietatii potrivite cu tururi virtuale 360, randari cu elemente de design interior, dar si acces rapid la servicii complementare de care poti avea nevoie pentru casa ta (broker de credite, notar, logistica si mutare, amenajari interioare, dar si specialisti in gradinarit, instalatii electrice sau servicii de curatenie).

Armonia Otopeni Residence_vila 14_5 camere_1Mai, Otopeni

Dormitoare
4
Băi
3
Suprafață
160
In constructie

187,000€

Armonia Otopeni Residence_vila 13_5 camere_1Mai, Otopeni

Dormitoare
4
Băi
3
Suprafață
160
In constructie

187,000€

Armonia Otopeni Residence_vila 12_5 camere_1Mai, Otopeni

Dormitoare
4
Băi
3
Suprafață
160
In constructie

187,000€

Armonia Otopeni Residence_vila 11_5 camere_1Mai, Otopeni

Dormitoare
4
Băi
3
Suprafață
160
In constructie

187,000€

Armonia Otopeni Residence_vila 10_5 camere_1Mai, Otopeni

Dormitoare
4
Băi
3
Suprafață
160
In constructie

187,000€

Armonia Otopeni Residence_vila 9_5 camere_1Mai, Otopeni

Dormitoare
4
Băi
3
Suprafață
160
In constructie

187,000€

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Complex rezidențial Tunari

De ce să alegi o locuință într-un complex rezidențial din Tunari?

Localitatea Tunari, Ilfov este una dintre cele mai bine cotate zone de investiții imobiliare din prezent. O locuință într-un complex rezidențial Tunari asigură familiei tale un trai liniștit și sănătos, deoarece casele se află în aproprierea capitalei, unde aerul este mult mai curat, zona este mult mai sigură și accesul către magazine, școli și birouri este foarte rapid. În plus, într-un complex rezidențial din Tunari, îți poți achiziționa o casă la preț de apartament în București.

Complex rezidențial Tunari – localizare și vecinătăți

Zona de complexuri rezidențiale din Tunari este bine racordată la nevoile familiilor moderne. Aflată la doar 8 km de capitală, localitatea Tunari se învecinează la sud cu Pipera și cartierul Voluntari, la vest cu Otopeni, la nord cu Aeroportul Otopeni și comuna Balotești, iar la est, cu localitatea Ștefănești.

Drumurile de acces către zona de Complex Rezidențial Tunari

Dacă te gândești să alegi o locuință într-un complex rezidențial Tunari, trebuie să știi că ansamblurile rezidențiale din Tunari sunt beneficiază de o conectivitate rapidă cu orașul prin 4 puncte de acces, fapt ce contribuie la fluidizarea traficului. În plus, în localitate există mijloace de transport în comun RATB (metrou și autobus) care fac legătura directă cu orașul.

Accesibilitatea unui complex rezidențial Tunari față de nevoile familiei

Când vine vorba de magazine, pe lângă cele alimentare aflate chiar în localitate, ești aproape și de Băneasa Shopping City. În plus, complexurile rezidențiale din Tunari se învecinează cu Aeroportul Otopeni și cu zona de business a capitalei, iar în imediata apropriere a ansamblurilor rezidențiale Tunari se află și câteva școli private de renume. Dacă te gândești la relaxare, lângă zona de complex rezidențial Tunari se află centrul de recreere Therme, dar și Pădurea Băneasa.

Arhitectura în zona de complex rezidențial Tunari

Majoritatea construcțiilor din Tunari sunt recente, așadar, arhitectura de complex rezidențial Tunari este una modernă. Aici sunt foarte multe case individuale și case tip duplex, dar și blocuri joase, cu până la 4 nivele. Comunitatea este tânără, dinamică, în curs de formare, așa că dacă pui accent pe bunăstarea familiei tale, alege o locuință într-un complex rezidențial Tunari.

Avantajele unei case într-un complex rezidențial Tunari

Beneficiezi de foarte multe avantaje dacă alegi o casă într-un complex rezidențial Tunari, iar dintre acestea menționăm:

  • Aer curat pentru tine și familia ta datorat numeroaselor spații verzi
  • Comunitate tânără, modernă, în curs de formare
  • Locuințe noi, construite recent cu materiale de ultimă tehnologie
  • Diversitate de opțiuni prin case individuale, duplexuri, apartamente, penthouse
  • Suprafețe extinse de parcuri și zone verzi
  • Proximitatea educațională prin școli private de renume
  • Rapiditatea ieșirii către Aeroportul Otopeni
  • Accesibilitatea rapidă către și dinspre oraș
  • Zonă de investiții cu potențial ridicat de dezvoltare
  • Conectivitatea rapidă cu zona business a capitalei

Perspectivele unei investiții într-un complex rezidențial Tunari

Zona Tunari cunoaște acum o dezvoltare accelerată din punct de vedere imobiliar, așa că dacă vrei să investești într-un complex rezidențial Tunari, ai luat o decizie corectă. Pe platforma noastră te așteaptă numeroase opțiuni pentru a alege o proprietate într-un complex rezidențial Tunari.